hvala vidim da se bas ne snalazim
u auto svijetu imamo ljude koje zovemo draguljari
oni imaju sve, al imaju i cjene.
malossi set sihtinga jer onda moram imat nesto od malosija to se sjecam kao klinci to jeneki tuning taj malosi?
kako se ic radi?
i mislim da sam dobio tebe za preporuku za servis, pa ovim putem da te pitam jesi voljan pogledat poslusat mojeg "pacijenta"?
Da malOOsi je tjunerska marka, najbolja inače
Oni imaju kit maloosi sport, za koji naravno imaju set dihtunga kao zamjenski dio tog kita.
Košta oko 70 kn, a tamo se nalazi dihtung ispod cilindra(maloosijevog), dihtung glave(gumice), i gumice injectora.Pošto ne postoji maloosi injector(jer da postoji, ljudi bi ga kupovali jer bi vjerojatno automacki dobivali s njim bar 10 konja i 25 krajnje i iako bi bil skuplji od ostalih bil bi svejedno najbolji), te gumice su iste ko i serijske, samo ih maloosi proizvodi(moš mislit, samo ih upakiraju pod svoje ime od neke kineske tvornice).
Što se tiče servisera, možeš ga odvest u neki servis(tu bi eventualno ti mogel moto-mondo preporučit), ali računaj na vjerojatno enormnu cifru.
Ili možeš ić na soluciju nekog ko radi doma.
Evo pitaj Iveka_sr-a, on je imal ditecha, slagal ih je dosta, a i iz zg je.
P.S.neznam kak si mene mogel dobit za preporuku,nit sam serviser niti ikaj slično
P.P.S. Mislim da sam ti već reko na pm di ti se nalazi baza grešaka i kak se radi dijagnostika, ali očito nisi ni pogledal, ali evo da te uputim direktno na temu, pošto je ovaj forum baš kompliciran za korištenje
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,66060.0.html