Općenito > Maxiskuteri

Beverly 250 zamjena ulja u getribi

<< < (2/3) > >>

pralas:

--- Citat: faster - 05 Travanj, 2013, 22:58:09 ---oko 20 do 25 mm je taj šeraf dugačak
Dali je onda moguće promjeniti ulje bez skidanja  kotača jer je to ipak viša matematika za mene. Koliko vidim duljina šarafa je glavni problem. Ako se on može odaviti i izvaditi a da ne zapne u disk onda je sve ok

--- Kraj citata ---
naravno da može,malo je nepraktično ali moze,meni uvijek svo ulje po felgi iscuri,uvijek mi se posuda u koju isipavam ulje prevrne ili nesta  :laughing7:

robert:

--- Citat: faster - 05 Travanj, 2013, 22:58:09 ---oko 20 do 25 mm je taj šeraf dugačak
Dali je onda moguće promjeniti ulje bez skidanja  kotača jer je to ipak viša matematika za mene. Koliko vidim duljina šarafa je glavni problem. Ako se on može odaviti i izvaditi a da ne zapne u disk onda je sve ok

--- Kraj citata ---
ako si iz zagreba onda navrati da to sredimo

faster:
ako si iz zagreba onda navrati da to sredimo
Rado ali Solin je malo daleko tako da ću pokušat sam

robert:
ma u biti samo pazi da ne zamažeš disk jer ulje i kočnice se ne slažu baš jako!  :icon_biggrin:

faster:
Kad već pođem šarafat imam još par pitanja. Mislio sam promijeniti remen,blokirat ću nekako variomat samo me zanima kad ga budem stezao trebali ga stegnuti moment ključem ili onako na osjećaj. Zanima me isto treba li valjčiće nečim podmazati kad ih budem mijenjao? ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju