Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat FR4 stiže na test!!
veruda:
evo beba je stigla, malo da se naviknu jedno na drugo prije ugradnje :toothy10:
veruda:
zaboravih sliku
da ne spamam dodati ću ovdje prve dojmove nakon montaže.
tiše i mirnije radi, osjetno
ubrzava bolje sa nule, teško odrediti koliko jer radi na manjim đirima, ali kada sam pogledao na sat kazaljka skače...ovo odokativno naravno
rješeni problemi koje sam ja povezivao sa kvačilom (tako mi je i rečeno od prodavatelja, znači nisu mi htjeli uvaliti centralni i federe kvačila) a to je da je u usporavanju motor ostajao u "brzini" ili kvačilo spojeno kako več to nazvati
isto tako mi je rečeno da to malo razrađujem pa ću poslušati, možda
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
xtr3m3:
skud si naručija i koliko šoldi?
veruda:
cijene na e-bayu su oko 170 eur + dostava, pričekaj koji dan da dečki sa ms webshopa vide dali ga mogu konkurentno ponuditi...
inače, krajnja brzina mi je više manje ista, ali u svim drugim parametrima je bolji od orginala (napravio sam tek 50-ak km)
pralas:
--- Citat: veruda - 29 Lipanj, 2013, 16:13:38 ---cijene na e-bayu su oko 170 eur + dostava, pričekaj koji dan da dečki sa ms webshopa vide dali ga mogu konkurentno ponuditi...
inače, krajnja brzina mi je više manje ista, ali u svim drugim parametrima je bolji od orginala (napravio sam tek 50-ak km)
--- Kraj citata ---
normalno da je bolji od originala nece sigurno biti lošiji a kosta skoro 200 eura...pitanje je koliko je bolji od originala i usporedba sa polinijem/malossijem koju vec cekamo o ho ho,prije cu dobiti na lotu(kojeg ne igram) nego sto cu dočekati usporedbu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju