Pozdrav.
Ne znam da li buš videl ovo kaj ja pišem , ali da probam.
Zanima me dal si uspel riješiti problem s runnerom ? Ja isto imam takav runner , ima sad 2600 km par mjeseci star.
Kad sam skinul blokade, na auspuhu i variomatu, išel je brže nego s blokadama ali se je gutil kad sam mu dodal full gas. Ja sam majstor automehaničar inače, pa sam se malo pozanimal za to budući nisam nikad imal skuter prije. E, kaj se tiče podešavanja fergazera ja sam napravil ovaj setup.: vijak za zrak sam otvoril za 3/4 kruga, a ler gas vijak sam naštelal da radi na 1200 okr/min, te kad se da gas da on odma padne na 1200 okr/min a ne da još jedno vrijeme radi na 3000 okr/min pa onda nakon par sekundi padne na 1200okr. nadam se da me pratiš do sad. još jedna stvar, ja sam iglu podigel za 1 zubac. igla je tam gdi ide gas sajla, tam ima na njoj 5 utora gdi je zeger osigurač i tvornički je bilo na najgornjem zubu od 5, a ja sam del na drugi zub od gore gledano. skuter je išel ko sam vrag točnije 81-83 km/h kad se normalno sjedi a kad se sagne 91-95 km/h prema satu. Dogodilo se da se prilikom vožnje samo najednom usporil, ostal bez gasa na uzbrdici jedva je spelal gore. onda se opet sam od sebe popravil pa opet pokvaril. e sad je opet dobro pa nije. zato me zanima dal si kaj riješil po pitanju tvojeg skutera.