Ostalo > Svijet računala i mobitela
Odabir mobitela.
enel:
--- Citat: BoLT3K - 31 Ožujak, 2013, 00:21:57 ---Note II
Galaxy S4(morao bih čekati mjesec dana)
HTC One
HTC Droid DNA
Sony Xperia Z
--- Kraj citata ---
Nisam imao dodira niti iskustva sa bilo kojim modelom gore, al dosta pratim mobilnu tehnologiju, pa cu napisati licno misljenje.
Note II- prevelik, imao sam ja Note i stvarno bilo je situacija kad sam ga zelio pohlupati jer ga u frci nisam mogao koristiti sa jednom rukom. Preglomazan.
Galaxy S 4- ne volim sto je totalno slican S 3, ne svidja mi se sto je plastika, dosadio mi je njihov dosadni dizajn. Softverski i komponente u njemu su preje*ene!
HTC One- za sada moj favorit od novijih, tamam 4.7 inch, izrada prejebena, 2 zvucnika naprijed, Snapdragon 600 procesor, totalno mi se svidja i u svakom review koji sam citao, svi ama bas svi su ga jako hvalili.
Droid DNA - tesko ces ga naci, americko trziste mob, evropski ekvivalent je HTC Butterfly, al ako vec HTC, onda One.
Xperia Z - jako lijep, cool mu je zastita od vode i prasine, al meni se nije nesto dopao.
Ovo gore sve je moje licno misljenje, ja da kupujem, kupio bi ili One ili Nexus 4 <3
BoLT3K:
S4 će u Bosni biti oko 1200KM (5400kn).
HTC One i Galaxy S4 bih morao čekati otprilike mjesec dana, nisu ga još dobili.
Nexus sam koristio, super mi je, ali nekako ih previše ima ovdje po gradu, pa bih zato najradije Xperiu Z ili HTC One.
Ono Što me najviše zanima:
Većinu vremena slušam muziku i jako mi je bitna kvaliteta zvuka i kvaliteta display-a.
Dakle, vrijedi li čekati HTC One zbog Dr.Dre tehnologije u poređenju sa Walkman tehnologijom na Xperia-i.
Svakako ću koristiti Dr.Dre Mixr (Osim ako ugrabim Sync by 50 Cent).
Znači, jednako su mi lijepi i sve, samo me zanima da li je Dre tehnologija TOLIKO bolja da ga čekam mjesec dana.
stark1:
--- Citat: BoLT3K - 31 Ožujak, 2013, 17:20:47 ---S4 će u Bosni biti oko 1200KM (5400kn).
HTC One i Galaxy S4 bih morao čekati otprilike mjesec dana, nisu ga još dobili.
Nexus sam koristio, super mi je, ali nekako ih previše ima ovdje po gradu, pa bih zato najradije Xperiu Z ili HTC One.
Ono Što me najviše zanima:
Većinu vremena slušam muziku i jako mi je bitna kvaliteta zvuka i kvaliteta display-a.
Dakle, vrijedi li čekati HTC One zbog Dr.Dre tehnologije u poređenju sa Walkman tehnologijom na Xperia-i.
Svakako ću koristiti Dr.Dre Mixr (Osim ako ugrabim Sync by 50 Cent).
Znači, jednako su mi lijepi i sve, samo me zanima da li je Dre tehnologija TOLIKO bolja da ga čekam mjesec dana.
--- Kraj citata ---
htc one u univerzalno dolazi za 10-15 dana,zvao ja covjeka,cijena oko 1200KM
pajo:
htc one na njuskalu dodje preko 6tk
A s4 kada dodje sigurno ce biti jos skuplji
A xperiu z komotno otpisi radi slusanja muzike.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
enel:
--- Citat: BoLT3K - 31 Ožujak, 2013, 17:20:47 ---Nexus sam koristio, super mi je, ali nekako ih previše ima ovdje po gradu, pa bih zato najradije Xperiu Z ili HTC One.
--- Kraj citata ---
Goražde :headbang:
Koliko ja znam, to beats hu ha reklama od HTC je zapravo samo softwerski malo dotjerana prekonfiguracija equalizera, a na XDA su to ljudi davno iščupali iz HTC mobova tako da na svaki drugi android mob mozes flashnuti tu "beats" HTC prekonfiguraciju, al gdje god sam citao o tome, pise da je razlika jedino osjetna kada koristis jako kvailtetne slušalice.
Ovo se odnosi na HTC mobove do One-a, jel kod njega sta drugacije, ne znam. Tu ti jedino pomazu review-i i trazi kvalitet zvuka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju