Ostalo > Svijet računala i mobitela

Odabir mobitela.

<< < (3/5) > >>

animatrix:
ja koristim dsp manager koji dolazi obicno sa CM romovima i stvarno odradi posao puno bolje od serijskih equalizera sto dolazi s mobitelom, rijesim problem tihog izlaza na sony-u

Drnda:
Dosen, reci mi sto ti mislis o xperii Z, vidim da je jedini problem na rewievima los kut ekrana, sto meni iskreno ne smeta, a i slabiji zvucnik, posto ne slusam muziku, nije neki nedostatak, ali kako imam stariju xperiju koja voli odugovlaciti dosta u aplikacijama, neznam kakve su ove nove xperie.. s4 ce biti preskup, a Z ima puuuno kvalitetnije kuciste

animatrix:
a neznam, vjerujem da ce biti isplativ mobitel uskoro, jer sony ne drzi cijenu. ako bih gledao ultimativni mob trenutno to bi bio htc one.
hardver koji Z ima nije los, u usporedbi s nasim mobitelima to je zvijer, vjerujem da nece biti nikakvih problema sa koristenjem toga hardvera barem 2-3 god ako planiras na duze drzati mobitel. ako ubodes sta jeftinije mislim da neces pogrijesiti, kamera bi navodno trebala imati jebenu kvalitetu snimki, a i mozes se zajebavati FullHD skakanje u more i ronjenje s mobitelom :D moze zamijeniti goPro kamere

pajo:
kazu da se brzo naviknes na TFT ekran poslje npr:amoleda ništa strasno
ja upravo pregovaram zamijenu slll za xperiu z

Drnda:
ako netko ima nek javi utiske, na netu nema nista, barem ja ne nalazim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju