Ostalo > Motocikli
kroser zongshen 200--> cvokotanje u masini i gasenje na leru, molim pomoc
Grotty:
inace spijuni idu po pet tj 0.05 pa 0.10 itd tak da ces teze nac 0.06 tj te mjerre ... stela se na hladno i ja sam stelal 0.10 usis i 0.15 ispuh i sve je odlicno tak da mislim mozes i ti tak jer imamo briem istu konstrukciju masine osim hladenja ...
ruffryder_93:
novi špijuni u Tokiću su 40kn samo ih je dosta teško nać, jer se prodaju dosta brzo. ja sam poludio dok sam našo :redface:
Aprilia maniac:
svijecicu sam promijenio, ali to jos nije rijesilo problem,motor možda radi malo mirnije ali još to nije to...u subotu kad uhvatim malo vremena slijedi stelanje ventila pa vam javim dali je u njima bio problem :)
Aprilia maniac:
evo nabavio sam mjerne listice, otvorio masinu, i kad vjerovali ili ne zazor ventila je ok, u manualu pise da.usis ide na 0.06mm i ispuh na 0,08mm, a meni je usis sad na.0,08mm a ispuh na 0.1mm sto je.sasvim ok i mislim da ih netreba uopce dirat iako u radu motora se cuje da lagano klackaju iako je zazor sasvim u redu sto je za nepovjerovat...
probat cu ovih dana i bobinu promjenit da eliminiram struju...
dali ima jos nesto sto bi moglo stvarat problem, mozda kvacilo,mjenjac ili nesto?
i probat cu mu smjesu malo pojacat,odnosno povecat dotok goriva, mozda ima premali dotok goriva na leru pa to stvara problem iako u voznji ne trokira ni nista...a mozda i da probam ler diznu malo prosirit, sto mislite o tome? :icon_scratch:
neuromaniac:
jesi provjerio španer i fazni lanac ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju