Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio - PureJet

<< < (3/4) > >>

hARisson:
kad je vec rasprava o ulju da pitam nesto...
castrol tts je u pitanju ali je na bocici slicica krosera a ne skutera..crvenkaste je boje..jel mi to proporucate sipati ili ne..!!!

stark1:

--- Citat: hARisson - 17 Listopad, 2008, 14:54:40 ---kad je vec rasprava o ulju da pitam nesto...
castrol tts je u pitanju ali je na bocici slicica krosera a ne skutera..crvenkaste je boje..jel mi to proporucate sipati ili ne..!!!

--- Kraj citata ---
ja sam koristio totalovo bas za krosere..nisam bio zadovoljan..a smijes koristiti ako je za 2 t motor

hARisson:
moze li neki konkretniji odgovor tko je imao malo vise iskustva sa ovim ljem ili zna nesto vis eo njemu...ulje je full sint i pise 2T na bocici samo je slicica krosera umjesto skutera....

efz:
Kad smo vec kod ulja da i ja pitam nesto, Agip city hi-tec 2T, znaci jel to sintetika ili polu sintetika, u ducanu su rekli i na netu pise sintetika, a na forumu sam citao da je polu sintetika, ko je sad u pravu :dontknow:

stark1:

--- Citat: efz - 17 Listopad, 2008, 17:31:09 ---Kad smo vec kod ulja da i ja pitam nesto, Agip city hi-tec 2T, znaci jel to sintetika ili polu sintetika, u ducanu su rekli i na netu pise sintetika, a na forumu sam citao da je polu sintetika, ko je sad u pravu :dontknow:

--- Kraj citata ---
to koristim..pise na njemu da je sinteticko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju