Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio - PureJet
rossi46:
koje ulje mi preporučate da koristim??skuter je serijala
a da nije skupo nešto pretjerano??
gledao sam tu da dotat njih uzima sikolene scoot sport 2.....ili da točim ono agip original gilera
:help:
igor.sb:
toci sta oces, od ovih polusitetickih ulja, nemoj samo neki krs ili bacat novce na full sintetiku
Rossi:
Motul,selenia,agip,ipon,castrol,stihl,sikolene.....ima tu jos proizvodjaca ali eto par njih i da uzmes od bilo kojeg proizvodjaca neces se pokajat...gledaj samo da je polu sintetika ili sintetika....negdje sam procito na forumu da ako je skuter serijala i to da nema potrebe full sintetiku ...kao bolja je polu sintetika ...jer bolje sagorijeva na serijalama....tako sam meni se cini procito u jednoj temi....
rossi46:
uzet ću motul il selenia, to im nabolje paše sad mi rekel mehaničar za servise skutera tu u kc...
da misli sam točit polusintetiku jer sam čuo da je bolje na serijalama ju koristit
jel mi se može kaj dogodit mašini ako bi primjerice točil samo full sintetiku?! :dontknow:
Rossi:
ma ne moze se nista desit ...nego ce ti se na klipu stvarat vise onog crnog kako ulje ne sagori do kraja ...ali nista ne moze bit..ja ev vec u runnera tocim full sintetiku 15000Km pa mu nista...tako da ne brini.....i nemoj puno slusat ti te mehanicare....njemu isto gode i ova ostala ulja...uglavnom bilo koji proizvodjac samo da je full sintetika ili polu sintetika ....i ako ti je vazno gledaj cijenu jer kod mene npr u BIH cijena,litar motula ili selenie je 12-13 eura...a npr castrol ili ipon je dosta jeftini oko 6-7 eura...dok je stihl ubjedljivo najskuplji oko 15 eura hehe..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju