Tehnički kutak > Garaža

Rocky 50 :)

<< < (12/14) > >>

njacte290:
Mali update. Promjenjena kurbla i cijeli mehanizam kurble, zupci su bili izlizani čak i popucali. Novi filter ulja, čep i naravno ulje ovaj puta fuchs scoot 4T. Stari čep je prijašnji vlasnik uništio, jedva sam ga skinio sa 16 gedorom a on je 17. Trenutno 11000km  :hello:

njacte290:
Mali update.. prije 600km novi remen stavljen a nekidan nova prirubnica, crijevo goriva, filter goriva i filter zraka.. trenutno 13000km.. e sad nesto nije u redu kad je hladan vrti na 3500 tj dok čok radi a kad se ugrije radi sasvim normalno.(nije problem u onom vijku za ler gas)  i prije zamjene tih djelova radio je normalno čok očito sam ja nešto zeznio pri sastavljanju karba..što da prvo pogledam, jel ima taj čok da se regulira negdje iako nije ručni  :help: ako netko zna da riješim to do subote i virovitice  :help:

njacte290:
Malo novosti.. Nažalost bliži se kraj mojeg vlasništva moj rocky ide kod novog vlasnika uskoro mada ću ga viđati svakodnevno jer ide u dobre ruke mom radnom kolegi  :) Upisao A kategoriju pa prelazim na nekakav motocikl prvi pick je kawasaki er6n ili aprilia pegaso imam slatke brige. Inače rocky evo 17000km mene je dobro služio pogotovo za te novce za koje sam ga kupio novog (5800kn). Novi vlasnik će čini mi se karike morati mijenjati i karb ostalo sve u redu, za sitna ulaganja imat će uredan skuter..Stavit ću sliku šta baca iz auspuha sumnjam na karike??

JogFromYamaha:
cada koja se izbacuje s kondenzatom

Infernus:
meni je isto tak stalno pljuval po auspuhu, nije do karika. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju