Tehnički kutak > Garaža

Rocky 50 :)

<< < (2/14) > >>

njacte290:

--- Citat: kkihalic - 28 Ožujak, 2013, 18:57:08 ---diznu si stavi minimalno 88 , stavi si malo teže rolice od serijskih...i nemoraš kupovat drugi auspuh jer ti ovaj nije blokiran...getriba ti je blokada i morat ćeš stavit od normalnog baotiana jer ti vjerovatno nejde preko 65..

--- Kraj citata ---
neide preko 60 trenutno ali nije još naštelano sve do prvih cca 200 km..hvala na savjetu  :) 
--- Citat: ivan.kozic.12 - 28 Ožujak, 2013, 22:40:33 ---Navijački rocky  :headbang:
Dobar je, nemoj više ništa lijepit po njemu i potrudi se doći na susret u Osijek, detalje ćeš naći u drugoj temi  :hello:

--- Kraj citata ---
Na susret svakako dolazim iako ću ove godine morat doći sam  ::)
--- Citat: zvonkec_92 - 28 Ožujak, 2013, 22:42:59 ---hhh ja svog još uvjek štedim, ima tek 107 km :D

ljepo si ti to uredio sviđa mi se.  jel planiraš još kakve tuning dijelove stavljat na skuter?

--- Kraj citata ---
nemoj ga štedit  :icon_tongue: moram vidit kako će ić uopće kad se naštelaju ventili..ako budem zadovoljan ništa nediram  :toothy10:

zvonkec_92:
start bude imo super al krajnju ne, taj skuter ima kratku getribu, i ja i kkihalic smo na svojima mjenjali getribe, i sad ide po vuri 75. kad se zalegnemo još i više..

kkihalic:
odi u moju temu pa citaj   , isto nie htel ic nikako na kraju a rasturo se od okretaja...getriba ti ne gine..uostalom sve ti je zvonkec reko...

njacte290:
Evo pročitao sam tvoju temu. Uglavnom, kao što ste rekli getriba negine, dizna također. Start već sad ima odličan ali krajnja je loša...iduće to rješavam  :icon_thumright: Koju težinu rolica preporučate da je najbolje stavit??

kkihalic:
a ovisi jel oćeš da ima visoke il niske okretaje...npr. ja više volim da se nisko vrti kroz ubrzanje i imam rolice 8.5g , i krajnja bez saginjanja po satu cca. 75-6 km/h...mislim da bi i ti takvu trebao imat i sa lakšim rolicama ali na kojih soma okr. više..sad kako te volja  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju