Tehnički kutak > Garaža

Rocky 50 :)

<< < (10/14) > >>

njacte290:
@redikulx-  nisam razmišljao o bojanju felgi zasad sam zadovoljan. možda jednog dana kad budu u lošem stanju.
@skoda- nisam riješio te plastike al to ću ovaj tjedan. a usred ljeta sam išao do virovitice tako..ako nerješim problem javim ti se za kvačilo  :icon_thumright:

njacte290:
Mali update. Remen mi pukao 50m od kuće malo sam imao srece, stavljen novi. Jedan federcic sa kvacila je bio malo iskocio i zbog toga me skuter gurao bez gasa. To je riješeno sad sve štima. Novo je i kratko svijetlo bijele boje (ni blizu ksenonu ali nije ni žuto). Stigla je a9 bregasta pa slijedi montaza  :) to ce mi skoda90 pomoci ipak je nedavno radio to na svome..i ventile poštelat. Naručene su nove rolice raznih tezina pa cu i to mijenjati.. serijske su prešle skoro 10tkm vrijeme im je proslo odavno  ;D

njacte290:
Bregasta je stavljena, ventili naštelani. hvala skoda90 na pomoci  :notworthy: osjeti se razlika sa ovom bregastom  ;D stigle su i rolice pa cu kombinirat dok nedobijem ono sto zelim. to su one po 3 komada, posluzit ce mi za isprobati tezine. 5,5g bi trebalo biti dobro   ;D

njacte290:
 Stavio sam 6,5g rolice i serijske federčiće al uskoro vraćam malossi crvene. 10000 km je tu  :icon_thumright:

zvonkec92:
jbt ja prvi kupio tu A9 bregastu sad ju svi imate, kako ide sa njom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju