Općenito > Propisi
iskustva vožnje skutera kubikaže 150,200,250 s A1 kategorijom :)
zrakoplovac:
ma nit mi je vrit nit mimo,sad položit A2,pa onda još bacit novce na A kasnije,ljuti me taj zakon skroz,trebalo bi bit ko jednom za motor položi to je to,i s godinama jača kategorija...nabijem ih...
a kupit gotov swap,za to nisam jer ne volim rađene đinđe minđe po motoru,a da si nisam sam radil,može se na svađta naletit,a i kasnije mi je teško prodat taj swap...vrijedi manje nego original ne prčkani motor...nisam pametan...
a opet 50cc zajebancija s blokadama na tehničkom,ovo ono,pa dok uđemo u EU vidim scenarij s nođenjem valjčića za mjerit brzinu...ni s tim mi se ne da zezat (pričam naravno za midrace i jače,jer na serijali i base-u šljaka el. blokada)...
:redface:
danc00:
Zapravo kaj onda tebe točno zanima? Iz prilozenog ne voliš swap na jače, ne želiš polagat kategoriju više, ne paše ti već swapani skuter...
Jedino ti onda ostaje vozit se na 125, druge nema. Ak mislis da te bu policija pustila bez kazne ak te ulovi sa jačim motorom, grdo se varas, tek tad bus skuzil da si mogel jeftinije proći sa polaganjem kategorije.
Ili si kupi 2t 125...
Sent from my HTC One X
zrakoplovac:
--- Citat: danc00 - 27 Ožujak, 2013, 00:32:30 ---Zapravo kaj onda tebe točno zanima? Iz prilozenog ne voliš swap na jače, ne želiš polagat kategoriju više, ne paše ti već swapani skuter...
Jedino ti onda ostaje vozit se na 125, druge nema. Ak mislis da te bu policija pustila bez kazne ak te ulovi sa jačim motorom, grdo se varas, tek tad bus skuzil da si mogel jeftinije proći sa polaganjem kategorije.
Ili si kupi 2t 125...
Sent from my HTC One X
--- Kraj citata ---
zanima me baš pitanje s naslova da :icon_thumright:
al očito da su prošla ona stara vremena,daš za kavu i bok... :sad1:
a niš,dofurat nekog mita za siću iz italije i ganjat vikendom do 24.,nema druge... :dontknow:
neuromaniac:
uzmi si vx-a 125 prodaj svoju mašinu i stavi si gore 250 ili čak 300 karb mašinu, mislim da se na forumu nedavno prodavala jedna 300 karb mašina
i jedino tako ćeš riješiti svoj problem
efz:
Mislim da na svoje pitanje nemožeš dobiti konkretan odgovor.....evo recimo da ti ja idem odgovarat reko bi ti (makar ne mislim tako) samo vozi i nemaš brige, jer ja sam na 2 kotača od 2008. godine i nikada, ali baš ni jednom me nije policija zaustavila......a vrlo je lako moguće da ti sutra kreneš fino na cestu, klepnu te i napišu kaznu odmah iz prve, neko ima ovakvo iskustvo, neko onakvo ali u konačnici ti to ništa ne znači........budi "legalan" na koji god način želiš, dečki su ti napisali gore više opcija, to ti je moj savjet :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju