Općenito > Propisi

iskustva vožnje skutera kubikaže 150,200,250 s A1 kategorijom :)

<< < (3/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: efz - 27 Ožujak, 2013, 12:38:24 ---Mislim da na svoje pitanje nemožeš dobiti konkretan odgovor.....evo recimo da ti ja idem odgovarat reko bi ti (makar ne mislim tako) samo vozi i nemaš brige, jer ja sam na 2 kotača od 2008. godine i nikada, ali baš ni jednom me nije policija zaustavila......a vrlo je lako moguće da ti sutra kreneš fino na cestu, klepnu te i napišu kaznu odmah iz prve, neko ima ovakvo iskustvo, neko onakvo ali u konačnici ti to ništa ne znači........budi "legalan" na koji god način želiš, dečki su ti napisali gore više opcija, to ti je moj savjet  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Al si svejedno polozio A kategoriju jer si ozbiljan i odgovoran. :)

Sent from my HTC One X

efz:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Ožujak, 2013, 12:42:37 ---
Al si svejedno polozio A kategoriju jer si ozbiljan i odgovoran. :)

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

Točno tako  :glasses9:

paprikash:
najbolje ti je onda sr 125 sa 172 termogrupom ili vx 209  :dontknow: :dontknow:

zrakoplovac:

--- Citat: efz - 27 Ožujak, 2013, 12:38:24 ---Mislim da na svoje pitanje nemožeš dobiti konkretan odgovor.....evo recimo da ti ja idem odgovarat reko bi ti (makar ne mislim tako) samo vozi i nemaš brige, jer ja sam na 2 kotača od 2008. godine i nikada, ali baš ni jednom me nije policija zaustavila......a vrlo je lako moguće da ti sutra kreneš fino na cestu, klepnu te i napišu kaznu odmah iz prve, neko ima ovakvo iskustvo, neko onakvo ali u konačnici ti to ništa ne znači........budi "legalan" na koji god način želiš, dečki su ti napisali gore više opcija, to ti je moj savjet  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma na dvoru bi me zaustavili samo da sjednem na nekaj jače  :toothy9:
ugl. ni jedna solucija nije isplativa zato kaj je to prolazna faza,tj. među-klasa...
razum mi govori nek vozim maloga do 24. pa tek onda da kupim nekaj jače,al mi vrag ne da mira...
konkretno mi se gp1 250 sviđa jer je po djelovima najjači u toj klasi,ali i najljepši (sve od vilice marzocchi,kočnica i quasar mašine koja je bolja po meni od manjih leadera...),neovisno karb ili ie,ali kad bi mogel birat radije ie...
samo da nemoram polagat to bi bila riješena stvar,ali plaćat jedno te isto 2 puta,ne želim iz principa... :angry9:

Infernus:
onda iz istog tog principa još 4 godine vozi to kaj ti se ne dopada.

Situacija s tim kategorijama je, nažalost, takva kakva je i nema nekih naznaka da bude u skorijoj budućnosti došlo do promjena. Eventualno još ostaje nada da se bu nekaj promjenilo nakon ulaska u EU, a pitanje je dal bude a i ak bude, pitanje je za kolko godina.

Previše je to vremena da bi se potrošilo na gluposti i nerviranje samo zato kaj misliš da s tim nekome nekaj dokazuješ.
Ak imaš financijsku mogućnost položit i kupit si jači motor, savjetujem ti da to i napraviš  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju