Općenito > Propisi
A1,A2........
X-Thug:
--- Citat: mrcina - 21 Srpanj, 2008, 12:53:06 ---niti nemoraju jer ubrzo buš imao plastiku koja bu imala čip a na njoj bu ti prikazano što imaš položeno a ne sve kategorije i na njima ma znaš kak je sad obilježeno.
--- Kraj citata ---
2010 al ko oce more i prije tako ce bit i osobna i vozacka mislin i na istoj kartici,jbt ovo je buducnos postala... :laughing7:
Kiki Lead:
Ja iimam a kategoriju,kaj ce mi je sad uzet hahahaha :violent1:
majic_sk:
evo danas bio u mupu i pitam murjake za sebe osobno kad ću dobit A kat...
16 god sam napunio 13.11.07
položio sam A1 22.11.07.
i pitam murjaka kad ću ja dobit A kategoriju, veli mi on sa 18 jer sam položio sve prije starog zakona...
i veli da je to 100% sigurno, da mnogim mladima to nije jasno i da je baš čitao to u zakoniku... :icon_thumright: :notworthy:
dino_sk:
--- Citat: majic_sk - 29 Srpanj, 2008, 16:45:21 ---evo danas bio u mupu i pitam murjake za sebe osobno kad ću dobit A kat...
položio sam A1 22.11.07.
i pitam murjaka kad ću ja dobit A kategoriju, veli mi on sa 18 jer sam položio sve prije starog zakona...
i veli da je to 100% sigurno, da mnogim mladima to nije jasno i da je baš čitao to u zakoniku... :icon_thumright: :notworthy:
--- Kraj citata ---
sto znaci da s 18 prelazim na 600ccm :headbang: :headbang:
mrcina:
--- Citat: majic_sk - 29 Srpanj, 2008, 16:45:21 ---evo danas bio u mupu i pitam murjake za sebe osobno kad ću dobit A kat...
položio sam A1 22.11.07.
--- Kraj citata ---
ti si polagao po starom zakonu A1 ako sam dobro skužio.
ako jesi po starom zakonu si dobio a1 kategoriju.
pošto po starom zakonu si položio A1 a ne A ti naslijeđuješ slijedeču kategoriju po novom zakonu.a ono što ti je rekao okači o rep.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju