Općenito > Propisi

A1,A2........

<< < (11/12) > >>

Tommek:

--- Citat: devilldey - 13 Srpanj, 2008, 12:17:48 ---
--- Citat: Tommek - 12 Srpanj, 2008, 20:54:27 ---AKO je tako kako pricate.a jeste.mrdam od skutera a ne od motora.zajebi ti to sve.pretjeruju ajme.
eo frend stariji od mene 9 mj dobio a i b kategoriju.sve sredio na vrijeme,prikacio se zadnjim vlakom za stari zakon,a ja moram guliti jos 6 godina do a kategorije.odjebi drzavo.kaka demokracija,osjecam se ko samurajski golub iz krletke.sramota.
a najveci bed je što ce zginut jos vise ljudi (jedino je sirotinja bez brige,onaj kom se fucka za kaznu ce isto kao prije),pa ce vracati zakon i ispricavati se majkama poginulih.+ troškovi drzavi.

--- Kraj citata ---
Kojih crnih 6 godina. Čitajte ljudi. Za A kategoriju moraš imati 2 godine A2 i biti stariji od 20 god.

--- Kraj citata ---

ja sad imam 16. i kad onda mogu dobit A?

devilldey:

--- Citat: Tommek - 14 Srpanj, 2008, 20:47:52 ---
--- Citat: devilldey - 13 Srpanj, 2008, 12:17:48 ---
--- Citat: Tommek - 12 Srpanj, 2008, 20:54:27 ---AKO je tako kako pricate.a jeste.mrdam od skutera a ne od motora.zajebi ti to sve.pretjeruju ajme.
eo frend stariji od mene 9 mj dobio a i b kategoriju.sve sredio na vrijeme,prikacio se zadnjim vlakom za stari zakon,a ja moram guliti jos 6 godina do a kategorije.odjebi drzavo.kaka demokracija,osjecam se ko samurajski golub iz krletke.sramota.
a najveci bed je što ce zginut jos vise ljudi (jedino je sirotinja bez brige,onaj kom se fucka za kaznu ce isto kao prije),pa ce vracati zakon i ispricavati se majkama poginulih.+ troškovi drzavi.

--- Kraj citata ---
Kojih crnih 6 godina. Čitajte ljudi. Za A kategoriju moraš imati 2 godine A2 i biti stariji od 20 god.

--- Kraj citata ---

ja sad imam 16. i kad onda mogu dobit A?

--- Kraj citata ---
neman komentara na ovo

devilldey:

--- Citat: gun_rider - 14 Srpanj, 2008, 15:58:39 ---Meni je ovaj reka da moran ponovo polagat, valjda on zna bolje od mene...sad volija bi ja da je on u krivu...

--- Kraj citata ---

Gdje produžuješ vozačku kad ti isteknu 2 godine? U autoškoli ili u murji? Pa valjda će ti oni reć moraš li polagati ili ne. Normalno da će ti tip iz autoškole reć da moraš polagat zbog toga jer on puni svoj takuin. Autoškole momentalno obmanjuju ljude.

..::IVKULJA::..:
sad ce nam morat izdavat vozacke sa jednom stranicom vise...nemogu sve nove kategorije stat u onu NORMALNU :)

mrcina:
niti nemoraju jer ubrzo buš imao plastiku koja bu imala čip a na njoj bu ti prikazano što imaš položeno a ne sve kategorije i na njima ma znaš kak je sad obilježeno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju