Općenito > Propisi
A1,A2........
mrcina:
ne jer to nigdje nepiše u zakonu.zakonski polažeš jednom A kategoriju i više ne.
sve ti ovisi o godinama kad polažeš.
zašto se išlo ovako, vjerojatno da se zaobiđe polaganje sigurnosne vožnje za A kategoriju što mi nije realno.ako si položio B i ti si mladi vozač dvije godine i kad prođe tih dvije godine da dobiješ B kategoriju bez ograničenja moraš položiti sigurnosnu vožnju. zašto nisu stavili veči period neznam ali ima jedna mogučnost a to je da kad prelaziš sa A2 na A uvedu polaganje sigurnosne vožnje .
Micky_Slick:
Ma to je sve otislo predaleko,mislim da se vecina slaze sa mnom....Ko je malouman pa ne moze kontrolirat gas,nek ostavi kožu po cesti i kraj price a ne ta glupa kategorizacija (kad uđemo u EU bit ce ih 100).
Mene to ne zanima,ionako sredim sve kazne bez placanja ali me opet brutalno frustrira. :BangHead:
gun_rider:
Pitam jučer instruktora i kaže mi da za A2 opet triban sve polagat kad napunin 18. :laughing9:
Neznan ko tu koga jebe i kako to ide al svejedno jeba ja mater svin pandurima i onima koji pišu zakone
Tommek:
AKO je tako kako pricate.a jeste.mrdam od skutera a ne od motora.zajebi ti to sve.pretjeruju ajme.
eo frend stariji od mene 9 mj dobio a i b kategoriju.sve sredio na vrijeme,prikacio se zadnjim vlakom za stari zakon,a ja moram guliti jos 6 godina do a kategorije.odjebi drzavo.kaka demokracija,osjecam se ko samurajski golub iz krletke.sramota.
a najveci bed je što ce zginut jos vise ljudi (jedino je sirotinja bez brige,onaj kom se fucka za kaznu ce isto kao prije),pa ce vracati zakon i ispricavati se majkama poginulih.+ troškovi drzavi.
devilldey:
--- Citat: Tommek - 12 Srpanj, 2008, 20:54:27 ---AKO je tako kako pricate.a jeste.mrdam od skutera a ne od motora.zajebi ti to sve.pretjeruju ajme.
eo frend stariji od mene 9 mj dobio a i b kategoriju.sve sredio na vrijeme,prikacio se zadnjim vlakom za stari zakon,a ja moram guliti jos 6 godina do a kategorije.odjebi drzavo.kaka demokracija,osjecam se ko samurajski golub iz krletke.sramota.
a najveci bed je što ce zginut jos vise ljudi (jedino je sirotinja bez brige,onaj kom se fucka za kaznu ce isto kao prije),pa ce vracati zakon i ispricavati se majkama poginulih.+ troškovi drzavi.
--- Kraj citata ---
Kojih crnih 6 godina. Čitajte ljudi. Za A kategoriju moraš imati 2 godine A2 i biti stariji od 20 god.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju