Općenito > Propisi
A1,A2........
Shiltac:
Ja imam A1 godinu i pol, sad radim B i šta ću ja u prvom mjesecu dobit kad navršim 18? Dal me vrijedi po starom zakonu i dobivam A s ograničenjem od 25 KW? ili A2?
devilldey:
Pa daj malo pročitaj zakon prije nego bubneš :icon_scratch:
Imaš li 24 godine??? Nemaš :laughing7: :laughing7: :laughing7:
I kakva je to A kategorija s ograničenjem ??? Da to nije ova nova vozačka na 5 stranica :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Shiltac:
--- Citat: devilldey - 06 Srpanj, 2008, 22:28:56 ---Pa daj malo pročitaj zakon prije nego bubneš :icon_scratch:
Imaš li 24 godine??? Nemaš :laughing7: :laughing7: :laughing7:
I kakva je to A kategorija s ograničenjem ??? Da to nije ova nova vozačka na 5 stranica :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
ti si seljak! ja pitam dal to sve hvata i one koji su položili po starom! Moj frend koji ima 23 godine je položio prije koji mjesec i ima A al nesmije vozit suzukia gsx-r 600 kojeg si je kupio još prije polaganja zato jer prelazi 25 kw!!
mrcina:
pa tako ti je i sada ako položiš sa 24 godine.dvije godine imaš staž mladog vozača.
kod restrikcija je sve ostalo kako je bilo i prije samo su dodali A2 kategoriju, ukinuli nočnu vožnju, i činimi se vožnju sa iskusnijim vozačem.
kecbaya:
a1-15kw a2-35kw....a-naviše
za A kategoriju polažeš sa 24god,tko je sad polago prije nego je izašo zakon i ko je poslje izlaženja zakona išo na policiju po vozacku nisu mu unili da je položio za a kategoriju vratili su ga i mora je cekat ili 24 god da mu daju ili je mora za drugu kategoriju polagat...tako mi je reko ovaj voditelj auto škole
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju