Nije toliko ni problem u čitanju striktno ovih forumskih pravila, više se radi o forumskoj obrazovanosti.
Kako po pitanju naslova teme, tako i po korištenju tražilice. To je pravilo isto za sve forume, a mi zbog tematike foruma
imamo problem da smo među prvim forumima na koje se registriraju mahom tinejđeri, a dosta njih ima potrebu dobiti pm
od modova i admina sa pojašnjenjem brisanja teme i uputom o čitanju pravila. Sami se neće pokrenuti i to pročitati.
Čast iznimkama.
Osobno, to mi nije jasno, jer i dok sam bio njihovih godina, imao sam istu psihu. Naime, ako koristim tražilicu, puno ću brže
doći do rješenja koje mi treba nego da čekam nečiji odgovor i radim osmi topic iste tematike. Ne znam šta je tu toliko čudno
i teško za shvatiti. Pa, pobogu, nije kvantna fizika...
A da ne ulazim u osnove internet - pisanja, kao što su korištenje Caps Lock-a, interpunkcijskih znakova, rađenje smislenih
rečenica, zahtjevanje odgovora na temu svakih par sati, naslova kao što su "Hiiitnnnooo!!!" i ostalih nebuloza... Neki se ne
znaju ni propisno predstaviti u kutku za nove članove..
Ponavljam, čast iznimkama.
Nije loša ideja za blokadu accounta dok se to ne napravi, ali nisam baš siguran koliko je to u praksi izvedivo.