Općenito > Propisi

Registracija odjavljenog skutera

<< < (2/4) > >>

SR:
Na prometnoj ti iza pise ilupljen stambiln da je odjavljen, sa time odes na tehnicki, i sve najnormalnije regas

Ako se radi o 50ccm, konkretno, tehnicki 450kn (knjizice,pregled,tablica) osiguranje 300kn (ako ces sa dodatnim za suvozaca i od padova, ako bez toga ono oko 280kn) i naravno kad obavis tehnicki, sa papirima u policiju, mislim 35kn biljega, potvrde knjizice, vracas se na tehnicki podici tablice i to je to...

Ja u petak obavio sve osim policije, nisam stigao to, to sutra obavim i rijesena rega..

3alfa3:
Treba imat i policu osiguranja na kojoj se vidi kad je istekla i ako je od tada proslo manje od 3 godine, zadrzava se bonus ako je bio 50%, a ako je bio manji, dobiva se narednih 5%.

Dakle, u odnosu na klasicno produljenje registracije, dodatni trosak su samo knjizice i tablica

Sent from my HTC One X

SR:
Ovisi o koliko ccm se radi.. za 50ccm nemas nikavih bonusa nego je za sve ista..

luna500rr:
ma svejedno..ugl pripremit mal vise love i eto...
sad me muci samo hladnjak na skuteru...iza prednjeg je kotaca nema tu jedne plastike pa da mi za to nebi zugali...

3alfa3:

--- Citat: SR - 17 Ožujak, 2013, 11:54:16 ---Ovisi o koliko ccm se radi.. za 50ccm nemas nikavih bonusa nego je za sve ista..

--- Kraj citata ---

Jel da se smijem ili placem?
Jedna od vecih dezinformacija na forumu.

Uredno sam dobivao bonus na 50ccm skut i kad sam kupio motor prenio bonus na njega

Sent from my HTC One X

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju