Općenito > Propisi

Registracija odjavljenog skutera

<< < (4/4)

nomad:
nema pecata  ;D , ma ni ja ne kuzim to, registrirao sam kojekakva prometala i svaki put nesto drugo izmisljaju.

ruffryder_93:

--- Citat: Mikac21 - 16 Ožujak, 2013, 11:36:50 ---ta tablica ti je unistena davnih dana..sada se tablice cuvaju 2-3mjeseca i unistavaju se ako se ne podignu..tako da ti sve novo ne gine...racunaj na oko 900kn :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

propisani rok je mjesec dana da podigneš tablicu (barem je bio prije godinu dana  :dontknow: )

ugl odi na tehnički, tamo riješiš osiguranje odma (kod mene ima Croatia osig. odma na tehničkom ne znam iskreno za dalje), ili koje želiš,  oteraj motor na tehnički, ak je sve oke, dobiš papire ideš u policiju potvrdit sve, dođeš dobiješ tablicu i gassss

rrunerr:
Bez obzira na pečat, mora se imati potvrda od prometne da je vozilo/skuter odjavljen (iako je tamo uredno napisan datum odjave i udaren pecat, al eto... klasika sa papirologijom). Ako je nemas, na prometnu sa knjizicom i 40 kn taksenih, i gotovo za 5 min

maky_zg:
-mislim da možeš otići na policiju sa papirima koje imaš i tražiti potvrdu da je odjavljen ponovno (ako je stvarno bio)
- kako Alfa veli, i ja sam skupio 50% bonusa uglavnom na 50ccm skuterima, idi u drugo osiguranje pa pitaj
- 4 godine ti vrijedi popust od dana kad registriraš vozilo, odnosno 3 godine nakon što istekne rega

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju