Općenito > Generalno o skuterima

Aerox vs NRG power vs SR r

<< < (15/20) > >>

zac183:

--- Citat: SlowRider - 04 Srpanj, 2008, 13:31:23 ---Kad sam kupovao skuter, mogao sam birati izmedju novog nrg-a starog 6 mjeseci i aeroxa starog 2 godine. Uzeo sam aeroxa.

--- Kraj citata ---

i pametno si napravio!!! :icon_thumright:

charnel:
pa cekaj slow koliko si ti visok?

SlowRider:

--- Citat: zac183 - 04 Srpanj, 2008, 14:17:49 ---
--- Citat: SlowRider - 04 Srpanj, 2008, 13:31:23 ---Kad sam kupovao skuter, mogao sam birati izmedju novog nrg-a starog 6 mjeseci i aeroxa starog 2 godine. Uzeo sam aeroxa.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Ono sto je najvaznije da mi j.... lezi skuter, udobniji je, upravljiviji i zadnje sto je presudilo po meni je bio ljepsi. Moram priznati da sam na veliko prerastao taj skuter i razmisljao sam preci na nesto drugo ali toga jos nema. Jedino me zanima ova nova sr-ka i morati cu to isprobati na nekoliko dana pa cemo vidjeti...  Jos nikada nisam dosao u kriticnu situaciju sa tim skuterom jer kada vozim jednostavno se stopim sa njim...

majic_sk:

--- Citat: SlowRider - 04 Srpanj, 2008, 14:47:43 ---
--- Citat: zac183 - 04 Srpanj, 2008, 14:17:49 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Ono sto je najvaznije da mi j.... lezi skuter, udobniji je, upravljiviji i zadnje sto je presudilo po meni je bio ljepsi. Moram priznati da sam na veliko prerastao taj skuter i razmisljao sam preci na nesto drugo ali toga jos nema. Jedino me zanima ova nova sr-ka i morati cu to isprobati na nekoliko dana pa cemo vidjeti...  Jos nikada nisam dosao u kriticnu situaciju sa tim skuterom jer kada vozim jednostavno se stopim sa njim...

--- Kraj citata ---
nemoj se previše naginjat na novoj sr-ci sa serijskim gumama...ipak je to sava mc 16  :laughing1:

STunrider:
Polozaj nogu je po meni najbolji na jet-u, probao sam i sf, nrg, i runner al na jet-u je najbolje a i ja sam visok 185

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju