Općenito > Generalno o skuterima
Aerox vs NRG power vs SR r
_aerox_:
ma rox je majka,al nek decko jos razmisli,ja imam aerox 2000godinu i motor je ko beba,vozim ga 2ipol godine i nemam se na kaj pozalit,jedino ako si ti neki frajer preko 190cm onda ti rox bas i nece odgovarat
taRiQue:
--- Citat: _aerox_ - 03 Srpanj, 2008, 20:12:50 ---ma rox je majka,al nek decko jos razmisli,ja imam aerox 2000godinu i motor je ko beba,vozim ga 2ipol godine i nemam se na kaj pozalit,jedino ako si ti neki frajer preko 190cm onda ti rox bas i nece odgovarat
--- Kraj citata ---
ma imam nekih 182-3 cm ..
valjda nece biti problem ...
XD
_aerox_:
nece,tako sam i ja oo 185cm,nece ti onda bit problem,ja se full udobno osjecam na svom roxu,nemam zamjerki za taj skut,same pohvale :icon_thumright:
zac183:
--- Citat: danc00 - 03 Srpanj, 2008, 20:04:34 ---A da čovjeku stavite YAMAHU koju...a ne samo NRG-e!
Evo i sad ak ima kaj ljepšeg od ovog...da sam velim od 1. do današnje serije se izgled AEROX-ice nije zamjetno mijenjal, a to sve govori o savršenosti izgleda da iz godine u godinu izgled je uvjek in! A za performanse motora već znaju i ptičice na grani da je najjači! Nemam ja niš protiv ostalih skutera al Yamaha je Yamaha! I da AEROX nije skuter za 2 čovjeka...
--- Kraj citata ---
prejebena je...
uzmi si ti aeroxxxxxxxx :toothy9:
SlowRider:
Kad nisam imao skuter onda mi je bio dobar bilo kakav.
Kupite baotiana, recite starcima da ste dali 18000kn i hebeno cete se provest...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju