Općenito > Generalno o skuterima

Aerox vs NRG power vs SR r

<< < (5/20) > >>

charnel:

--- Citat: gigo_sf2 - 03 Srpanj, 2008, 15:35:47 ---evo ja si sljedeci tjedan isto uzimam nov skuter...ili cu nrg ili runner...prije da cu runner jer  mi je frend uzeo u ponedjeljak nrg..isto mi se nesvidja sto nema zadnji rukohvat...a i runner je malo glomazniji od nrg-a

--- Kraj citata ---

mislim svejedno ti ja sta uzmes, oba su odlicni skuteri, samo runner preruzan (bar meni)

I.D.I.O.T.:
gle ak ti je do udobnosti i imalo do nekog komfora zaobidi aeroxa (osim ako ovi novi nemaju neki drugaciji sic al opet je mali)
inace jako dobar skuter koji moze odvrtit puno km

znam za novog runnera da je jako udoban i da solidno ide cini se solidno napravljen a dizajn je pitanje ukusa

a za moj ukus je svakako sr (odma iza njega nrg)

a derbiji sto sam vidio tu u okolici su mi katastrofa kao da nisu za dugo (govorim o vanjskom izgledu- zavrsnoj obradi)

taRiQue:

--- Citat: charnel - 03 Srpanj, 2008, 15:41:12 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 03 Srpanj, 2008, 15:35:47 ---evo ja si sljedeci tjedan isto uzimam nov skuter...ili cu nrg ili runner...prije da cu runner jer  mi je frend uzeo u ponedjeljak nrg..isto mi se nesvidja sto nema zadnji rukohvat...a i runner je malo glomazniji od nrg-a

--- Kraj citata ---

mislim svejedno ti ja sta uzmes, oba su odlicni skuteri, samo runner preruzan (bar meni)

--- Kraj citata ---

ma nije on meni ni tako ruzan , nego je nekako "spoljosten" naprijed ..

.. jos cu malo razmislit      Aerox vs NRG  power special  

ajd nek neko napise top speed , ubrzanje i ostale bitne "stvari" ....

Aerox sam vozio ,rossi replica ,sve serijala  , graviran 80 a ja sam sa kazaljkom dosao tamo na 0 xD (e sad kolko sat laze :S  )

_aerox_:
frend ima nrg power 2008godina,skinuo je dve blokade brijem,i motor po digitalnoj kazaljci vuce 92km/h(ja vozio :glasses9:) a aerox 2006 od drugog frenda serijala isto samo jedna blokada skinuta sa spuha i idem 75-80 km/h
gle da sam na tvom mjestu uzeo bi nrg,ali i ako uzmes aerox neces se sjebat,po meni su oba skuta odlicna

sfreak:
minarelli i piaggio ne mos usporedjivat...uvijek je minarelli bolji...znaci aerox...i tocka...  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju