Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: ljubo46 - 26 Veljača, 2013, 19:35:33na koju maticu misliš?ak je od kvačila ili variomata onda se posluži ključem za skidanje filtera ulja na automobilima, ako ne onda improvizacija..i to ti je normalni navoj znači u lijevo odšarafljuješ.. kak buš blokiral zvono ako nemreš skinut deklo prije nego otšarafiš maticu? Pištolj i udri
na koju maticu misliš?ak je od kvačila ili variomata onda se posluži ključem za skidanje filtera ulja na automobilima, ako ne onda improvizacija..i to ti je normalni navoj znači u lijevo odšarafljuješ..
pa nemaš nigdje na deklu šaraf na koji ide ključ 19
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Kako da skinem poklopac od variomata odšarafio sam sve one vide ali nikako nemogu onu maticu 19 vjerovatno je neko jako stegnuo prije? Ako znate možda ima kakva caka jeli navoj desni ili lijevi sve sam probao i nikako ne ide!!
Citat: Sportcity200 - 26 Veljača, 2013, 17:29:46Kako da skinem poklopac od variomata odšarafio sam sve one vide ali nikako nemogu onu maticu 19 vjerovatno je neko jako stegnuo prije? Ako znate možda ima kakva caka jeli navoj desni ili lijevi sve sam probao i nikako ne ide!! gurni veci sarafciger kroz jednu od rupa na deklu da blokiras zvono i ide bez problema
i ako imaš sreće nebude se deklo otkrhnulo najbolje je to sa pištoljem..ako je zvono na osovini primara,deklo ima ležaj kroz koi prolazi osovina primara i na njoj je matica onda naravno da se bude vrtila getriba i da bez blokiranja nebude išlo nije to ko na pedesettkama da se skine deklo pa je matica zašarafljena na zvono direkt pa da ga ufatiš sa ključem za skidat filtere i otšarafiš maticu
rizik postoji ali puno puta sam skidao na taj nacin, dok si nisam nabavio onaj alat za blokiranje i deklo je u komadu jos
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
http://htmlimg1.scribdassets.com/1z7ad0bjcwdd7q6/images/181-30b95b45dc.jpg
Citat: Sportcity200 - 12 Ožujak, 2013, 19:05:49http://htmlimg1.scribdassets.com/1z7ad0bjcwdd7q6/images/181-30b95b45dc.jpg Jel mi može netko objasniti sistem ovog poklopca ko je imao iskustva s tim i skakvim ste si alatom pomogli ako nemate original. Dali se vadi na navoj ili se izvuče samo van i dali je potrebno mijenjati brtvu nakon vađenja!!