Tehnički kutak > Styling skutera
FARBANjE SKUTERA--METALIK SPREJ-- ??
aeroxtuning:
ne znam farbati ali jako puno znam oko toga,sta je najbolje i kako ;D vecina profi lakirera koristi SATA sprice,ciji najjeftiniji model kosta cca 150 eura.mislio sam da su to trenutno najbolje sprice na svijetu,inace su americke,dok nisam vidio malo sto se radi po njemackoj.......tamo ni cut ni vidjet za SATU,trenutno tamo koriste samo sprice marke IWATA,i po vidjenom tvrdim da su trenutno najbolje......inace moja pila farbana sa SATOM, i mogu reci prezadovoljan sam.a sto se tice boja po meni najbolje su od LECHLERA i SIKKENSA.....cuo sam za metalic sprejeve,ali nije to to........nisam dosa da bih pametovao,nego eto cisto samo za informaciju :icon_thumright:
Poggiali:
Kolko bi koštalo cca farbanje plastika od runnera (bočne, bubrezi, ona oko volana, prednji blatobran, ona iza sica, prednja), u običnu boju (npr bjelu) ?
Micky_Slick:
--- Citat: gun_rider - 08 Srpanj, 2008, 20:00:45 ---dite od prvog razreda bi napisalo smisleniju rečenicu. u upustvu svake šprice piše radni tlak na kojem mora bit. Ja iman kompresor od 150 litara koji puni 10 bara, šta mi je korist kad mi netriba toliki pritisak. I ono šta nanesem boje nestane pod kolikim plakom to ide ako je previsok...i onda se samo sliva, ostaje neravno...a čisto sumljan da ovde iko ima neku ozbiljniju špricu od 200€+
I odjebite od mickeya, to je moja kuja :laughing7:
--- Kraj citata ---
znas sta?
doc cemo ti ja i brko pa cemo te nalupat.. :toothy10: :headbang:
gun_rider:
--- Citat: Micky_Slick - 12 Srpanj, 2008, 15:31:31 ---
--- Citat: gun_rider - 08 Srpanj, 2008, 20:00:45 ---dite od prvog razreda bi napisalo smisleniju rečenicu. u upustvu svake šprice piše radni tlak na kojem mora bit. Ja iman kompresor od 150 litara koji puni 10 bara, šta mi je korist kad mi netriba toliki pritisak. I ono šta nanesem boje nestane pod kolikim plakom to ide ako je previsok...i onda se samo sliva, ostaje neravno...a čisto sumljan da ovde iko ima neku ozbiljniju špricu od 200€+
I odjebite od mickeya, to je moja kuja :laughing7:
--- Kraj citata ---
znas sta?
doc cemo ti ja i brko pa cemo te nalupat.. :toothy10: :headbang:
--- Kraj citata ---
sumljivo je meni da mi ti i brko oćete nešto napravit...vi onako oba imate ovako neke sklonosti moglo bi tu bit svašta :laughing7:
grbi128:
evo ja i prijatelj danas popodne nes pokusavali,sve ocistili,izglancali xD,pospricali sprejem u nekoliko navrata,sprej je neki auto lak 22kn,jednu smo plastiku u bijelo,drugu u crno,ova bijela je ispala nekako glatko ali nije to to,dok je crna ispala nekako "mrvicasto",kao izgrebano.I da,obojo sam limenku koka kole u crno,ispalo PERFEKTNO (to sam tek tako da vidim razliku),sve u svemu nije sprej za plastiku,ako ocete onako u grubo slobodno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju