Tehnički kutak > Styling skutera
FARBANjE SKUTERA--METALIK SPREJ-- ??
FXR180:
Nači ipak je caka u barima :frajer: ja sam bubrege pituro sa sprejem i mogu reć da su dosta dobro ispali samo što čim se malo okrzne boja padne, ali dobro izgleda, nisam stavljo baš puno laka, samo malo da ne bude mat, ali prvo je išo primer preko
speed:
--- Citat: gun_rider - 07 Srpanj, 2008, 18:06:13 ---
--- Citat: speed - 07 Srpanj, 2008, 14:43:47 ---
--- Citat: FXR180 - 07 Srpanj, 2008, 14:04:30 ---aha, ok, tnx, znači ništa ispod 24l se ne isplati kupovat, koliko treba biti pritisak zraka da bi bio konstantan protok boje bez pljuckanja?
--- Kraj citata ---
ne smije past ispod 6 bara
--- Kraj citata ---
6 bara je MAXIMUM. Osim ako ti nemaš neku ultra mega super špricu. Nebitno je koliko je litara kompresor, samo da ne pada ispod 4 bara...kad padne sačekaš par sekundi da se digne tlak i nastaviš.
--- Kraj citata ---
kad se boja u komorama mora pritisak bit iznad 6 bara,ili ako je ispod uzmi si kg vise boje
gun_rider:
dite od prvog razreda bi napisalo smisleniju rečenicu. u upustvu svake šprice piše radni tlak na kojem mora bit. Ja iman kompresor od 150 litara koji puni 10 bara, šta mi je korist kad mi netriba toliki pritisak. I ono šta nanesem boje nestane pod kolikim plakom to ide ako je previsok...i onda se samo sliva, ostaje neravno...a čisto sumljan da ovde iko ima neku ozbiljniju špricu od 200€+
I odjebite od mickeya, to je moja kuja :laughing7:
speed:
--- Citat: gun_rider - 08 Srpanj, 2008, 20:00:45 ---dite od prvog razreda bi napisalo smisleniju rečenicu. u upustvu svake šprice piše radni tlak na kojem mora bit. Ja iman kompresor od 150 litara koji puni 10 bara, šta mi je korist kad mi netriba toliki pritisak. I ono šta nanesem boje nestane pod kolikim plakom to ide ako je previsok...i onda se samo sliva, ostaje neravno...a čisto sumljan da ovde iko ima neku ozbiljniju špricu od 200€+
I odjebite od mickeya, to je moja kuja :laughing7:
--- Kraj citata ---
bratic ima profi komoru i spricu je direktno kupio it francuske,sprica kosta 300 €
gun_rider:
lol nema svako rođu sa špricama od 300€, čisto sumljan da iko odavde ima išta slično :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju