Tehnički kutak > Styling skutera

FARBANjE SKUTERA--METALIK SPREJ-- ??

<< < (9/13) > >>

neer:

--- Citat: speed - 07 Srpanj, 2008, 13:46:54 ---
--- Citat: FXR180 - 07 Srpanj, 2008, 13:44:19 ---Previše je 24l, neću farbat brod, mislio sam si uzet neki kompresor i sam si farbat motor, sam svoj majstor,, neda mi se davat 500kn pituru za ruke rađe ga sam ofarbam a i uvijek mi nešto sjebe dođu neke točkice, nebi ga cijelog farbo nego bubrege i još neke sitnice, između nogu i dole kod stopala a šta za to da dajem neki 400, 500kn kad sam napravim tik tak i još si kupim kompresor pa ga mogu farbat koliko oću i u šta oću

--- Kraj citata ---
premali je prakticki 24 l

--- Kraj citata ---
je premali je pocne se puniti spremnik i pocne pljuckat sprica.a auto lak je fuš nad fuševima evo bojali smo neki dan plastike autolakom ma de ne da se neisplati te potrosis pare na lakove primere sprickit.izadje te ko pola cijene pravog autolakirera :dontknow:

FXR180:

--- Citat: FXR180 - 07 Srpanj, 2008, 13:44:19 ---Previše je 24l, neću farbat brod, mislio sam si uzet neki kompresor i sam si farbat motor, sam svoj majstor,, neda mi se davat 500kn pituru za ruke rađe ga sam ofarbam a i uvijek mi nešto sjebe dođu neke točkice, nebi ga cijelog farbo nego bubrege i još neke sitnice, između nogu i dole kod stopala a šta za to da dajem neki 400, 500kn kad sam napravim tik tak i još si kupim kompresor pa ga mogu farbat koliko oću i u šta oću

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Zašto? Kad mi za ofarbat motor treba 3, 4 deca boje

speed:

--- Citat: FXR180 - 07 Srpanj, 2008, 13:52:21 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Zašto? Kad mi za ofarbat motor treba 3, 4 deca boje

--- Kraj citata ---
zato jer nema pritisak zraka konstantan za bojanje

FXR180:
aha, ok, tnx, znači ništa ispod 24l se ne isplati kupovat, koliko treba biti pritisak zraka da bi bio konstantan protok boje bez pljuckanja?

speed:

--- Citat: FXR180 - 07 Srpanj, 2008, 14:04:30 ---aha, ok, tnx, znači ništa ispod 24l se ne isplati kupovat, koliko treba biti pritisak zraka da bi bio konstantan protok boje bez pljuckanja?

--- Kraj citata ---
ne smije past ispod 6 bara

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju