Tehnički kutak > Garaža

APRILIA SR50-kao iz tvornice

<< < (13/20) > >>

Bore Ši:
evo jutros pročitao detaljno temu i stvarno veliki lajk za tvog sr-a

Jukii™:
skuter picikato, stvarno odrzan svaka cast

rs50e9:
Skuter stoji vise nego se vozi jer nemam vremena za nista
Zastekala mi gas sajla(imam tempomat sada  :)  ) nasaftao sam je s svih strana s raznim sprayevim i uljima i dalje je stekala, nakon 3 dana odlucim ic s takvim tempomatom na posao
Vracam se s posla sve radi, klizi rucica. (3 dana u garazi bez sunca i bez micanja) samo ga je trebalo provozat i stavis na sunce da lubrikanti udju u buzir

i to je to, vozi se, tih je miran je....ne dimi ne trosi kao prolivača, ulje od prosle godine u njemu itd.....
zapravo mi je zao sto ga nemam kad vozit. il ce zena krenut na posao s njim il ce ic na more zauvijek

evo ga van garaze:

i kaciga za ljetni djir, naravno itay štrafte. šta drugo?

Corector:
Ubit ce ga sunce na moru. Slabo ti to vozis pa noti nista ne diras jer sasvim zadovokjava potrebe. Trebalo bi ga fino ustelati nakon toliko godina...

rs50e9:

--- Citat: Corector - 30 Srpanj, 2018, 18:10:31 ---Ubit ce ga sunce na moru. Slabo ti to vozis pa noti nista ne diras jer sasvim zadovokjava potrebe. Trebalo bi ga fino ustelati nakon toliko godina...

--- Kraj citata ---

sunce po ljeti. a sol od bure po zimi(prvi red do mora) u garazi sve oksidira.
ali tada jedino imam vremena za bezbrizno vozit, asfaltirali su puno cesta do vjetrenjaca i rado bi isao na te vidikovce
zadnjih 10dana idem na posao s skuterom i uzivam, niti jedan road trip nije pao u zadnjih god dana

nisam skuzio ovo "pa noti nista ne diras..." ?
radi mirno sve, i dalje ima rupu oko 60kmh i onaj seraf zadnjeg amortizera mi ne izgleda bas dobro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju