Tehnički kutak > Garaža

APRILIA SR50-kao iz tvornice

<< < (11/20) > >>

rs50e9:

--- Citat: steeef - 25 Srpanj, 2016, 22:25:52 ---jel ikad mjenjan centralni feder?
te rolice su preteske za diteche,kolko se sjecam stavljali smo 6.8gr

--- Kraj citata ---

Te su mi dali pod serijala u gore navedenom ducan, a stare su bile istrosene do kraja.
Centralni nije mjenjan, cini mi se da je crne boje
Edit: nije mjenjan od kada je u mom vlasnistvu
Jel postoji mozda kombinacija nekog centralnog i postojeci valjcici, ili moram i njih mjenjat

steeef:
vjerojatno nije nikad mjenjan,bilo bi svakak dobro nakon tolko km i tolko godina da se zamjeni..
dobre su ti dali,ali bolje radi s ovim lakšima..ak imaš s čim izbuši i olakšaj kad si već kupil te nove..

Corector:
Trebas drugi centralni kad se tako vuce od 60kmh, rano popusti i sabije se do kraja pa imas i tako visoku krajnju. Pokusaj naci novi originalni.

rs50e9:

--- Citat: Corector - 25 Srpanj, 2016, 22:53:53 ---Trebas drugi centralni kad se tako vuce od 60kmh, rano popusti i sabije se do kraja pa imas i tako visoku krajnju. Pokusaj naci novi originalni.v

--- Kraj citata ---

Dakla krajnja brzina se nasla tu slucajno radi te rupe60/70kmh?  ;D  ???
Sada po otvorenoj mi je pasalo to, ali 90% voznje je grad

rs50e9:

--- Citat: steeef - 25 Srpanj, 2016, 22:44:29 ---vjerojatno nije nikad mjenjan,bilo bi svakak dobro nakon tolko km i tolko godina da se zamjeni..
dobre su ti dali,ali bolje radi s ovim lakšima..ak imaš s čim izbuši i olakšaj kad si već kupil te nove..

--- Kraj citata ---

Definitivno mjenjam centralni samo koji? Na skuteru je sve orginal, nema preinaka, auspuha, sad remen, rolice itd

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju