Općenito > Oprema
Shoei X-12 VS. X-Lite X802 VS. Hjc R-PHA 10
Bidalot_C30:
Ove x-lite mi djeluju nekako kako bi reka, nisu bas ki one shubert da su kao balon velike, zbog tog san ih i stavija u uzi izbor, jer gledan da bude sta manja
kolega je kupija ovu kad je tek izasla, i od onda su mi x-lite prirasle srcu, on je super zadovoljan sa njon i skroz je lagana i nije glomazna
http://www.motoplanete.com/media/2008/conso/X-liteX-701-SCARY.JPG
Samo sta sad nemaju neke grafike posebne, uzea bi lorenzovu ako bi kupova x-lite, mada san fan stonera i honde opcenito :icon_tongue:
marioro:
stoner replica nolan=x lite to ti je isto...
daRio:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Ožujak, 2013, 19:01:27 ---
Recimo, Schuberth od efz-a sam probao (isti broj kacige nosimo - nema veze kaj mi kalup ne pase u ovoj prici),
--- Kraj citata ---
Sada si me podsjetio na nešto....da li si ti negdje pisao o Nolanovim kalupima,nešto kao da tko ima užu ili kako da se izrazim izduženiju glavu neće biti zadovoljan sa Nolanom jer su njihovi kalupi više okruglijeg oblika?
Po tebi kojem obliku glave više paše Nolan?
3alfa3:
--- Citat: daRio - 09 Ožujak, 2013, 20:47:18 ---
--- Citat: 3alfa3 - 09 Ožujak, 2013, 19:01:27 ---
Recimo, Schuberth od efz-a sam probao (isti broj kacige nosimo - nema veze kaj mi kalup ne pase u ovoj prici),
--- Kraj citata ---
Sada si me podsjetio na nešto....da li si ti negdje pisao o Nolanovim kalupima,nešto kao da tko ima užu ili kako da se izrazim izduženiju glavu neće biti zadovoljan sa Nolanom jer su njihovi kalupi više okruglijeg oblika?
Po tebi kojem obliku glave više paše Nolan?
--- Kraj citata ---
Da....
Nolan ima relativno okrugle kalupe.
Vecina glava je takva pa je i zarada veca obzirom da Nolan nema vise kalupa po pojedinom modelu kacige. Zapravo, osim Araia, ne znam da to itko ima
daRio:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Ožujak, 2013, 20:50:44 ---
Da....
Nolan ima relativno okrugle kalupe.
Vecina glava je takva pa je i zarada veca obzirom da Nolan nema vise kalupa po pojedinom modelu kacige. Zapravo, osim Araia, ne znam da to itko ima
--- Kraj citata ---
Imam jednu AGV posvudušu i uska je,nova Shoei HR 1100 je mrvicu širi kalup ali mi je dubro sjela,Arai sam probao u Rutingu i pašu mi jer su uske a Nolan nisam nikada probao pa nakon tvojih riječi ni ne trebam makar sam zagrijan za onaj model sa integriranim slušalicama i mikrofonom,zaboravih koji je model.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju