Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć uštimavalja tuniranog skutera
pitaNS:
moraš probati par varijanti pa ćeš i sam videti kako ti se ponaša scoot...Nema sad tu idealne varijante, nekom će biti odlične rolnice jedne gramaže dok kod tebe ne mora biti...
A ako si stuko toliko već para u setup, šta ti je onda još par 10-tina eura u rolnice i federe za probavanje i naštelavanje...! ! !
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 02 Srpanj, 2008, 14:27:07 ---Sto se tice mhr sustica idu plave ili crne, sad ovisi koliko spanas na delti, znaci te 2 su u igri sigurno.
--- Kraj citata ---
Da.
S time da ako vozi i po gradu, treba definitivno plave i to nategnute na pola, a ako je skut samo za izdrkavanja po selu i sa malo startova, onda crne u skroz opustenom stanju.
Naravno, sve pod uvjetom da je vario postelan kak treba, a centralni feder bi preporucio Malossi zuti.
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Srpanj, 2008, 15:48:52 ---a centralni feder bi preporucio Malossi zuti.
--- Kraj citata ---
Ja mislim da je rijec o piaggio masini :icon_scratch:
zac183:
--- Citat: SlowRider - 02 Srpanj, 2008, 15:55:40 ---
--- Citat: 3alfa3 - 02 Srpanj, 2008, 15:48:52 ---a centralni feder bi preporucio Malossi zuti.
--- Kraj citata ---
Ja mislim da je rijec o piaggio masini :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Pa........mora biti piaggio!!!
Fare:
Ovako, sto se tice rolica mislim da su ti za multivar2000 i 3,5 i 3,8g prelagane jer ce se prevrtavati. Tu ti nitko ne moze puno pomoci jer je razlika od skutera do skutera ogromna (mogu biti isti, s istim setupom, a da potpuno razlicito idu! Tu se moras igrati sam. Za stelanje karba ti treba set dizni jer karb 21mm je prevelik za preradjeni airbox i tu ces morati stavljati manju diznu od tvornicke na njemu jer dobivas previse goriva. Sto se tice rolica mislim da bi ti najbolje odgovarale negdje izmedju 4,5 i 5,5g s obzirom na setup. A sa kupungom se takodjer moras igrati i probavati sta ti najbolje pase s obzirom na to sta zelis izvuci iz tog setupa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju