Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć uštimavalja tuniranog skutera
Ozy_Sr46:
Pozdrav
Stavio sam na apriliu sr(2004)
cilindar:TPR-top performans
Radilica:malosi r.h.q+lezajevi DR
ispuh:nardo rep.
karb:malossi phbg 21+lamele vl13+red sponge
variomat:multivar 2000mhr+kavler belt
kvačilo:delta clutch+ljubičasta opruga
to mi je radio jedan frend koji radi u skuter servisu ali pošto nema dosta iskustva sa tuning djelovima imamo malo problema kod uštimavanja setupa.prvo kako je odprilike najbolje uštimati deltu za taj kit(imam i mhr šuštice).druga stvar su rulini,imam set od 3.8 i 3.5g dali su dobri ili treba neka druga gramaža da ne kupujem sad bezveze različite gramaže.imam i manjih problema kod ušimavanju karburatora i airbox sam preradio(po uputama malossi) ali opet fali zraka a gljivu nebi stavljao.svaki savijet je dobro došao.zahvaljujem se unaprijed
vpucko:
za takav setup nemoze tebi nitko rec koje rolice i kako karb postelat!!
mislim ako nezas kud si bash isao na takav setup ???
Dinac:
lol, sory al glupost :)
sto to znaci da "neznalice", ajmo ih tako nazvati - po tebi bi trebali voziti samo serijalu zbog tvojih navedenih razloga ???
Da se razumijemo i ja spadam u tu grupu neznalica :toothy10: pa cu i ja traziti pomoc preko foruma za djelove koje neznam postelati ili eventualnu preporuku,
Ili da se vozim i dalje na serijali ?? :toothy9:
andy:
a jbg al vpucko je u pravu...
nemoš po nećemu ić j#bat i prčkat ako nemaš pojma o tome, možeš se sam učt ili ak imaš kolegu kraj sebe da ti pokaže, ovako prek neta je teškooo... :laughing7:
ja se zato nemislim ni upuštat u neke zahvate, dost mi da znam štelat prijenos... :frajer:
zato ti preporučam ko kak su i meni govorili da se ne upuštaš sam u takve zahvate ak nemaš blage o tuningu jer moš si samo štetu napravit :icon_thumright:
SlowRider:
Sto se tice mhr sustica idu plave ili crne, sad ovisi koliko spanas na delti, znaci te 2 su u igri sigurno.
A sto se tice centralnog federa, stavi najtvrdji ili za nijansu meksi.
I onda stavljaj rolice....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju