Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvaranje skuter sezone 2013 - Osijek!
D3n1:
nice pogotvo ona di driftam
bocno po pisti ;D
_r0bi_:
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14279
pa el' moguce da ce i ovaj vikend kisa usrat stvari :confused5: :angry9:
balicdim:
@Domba - slike su odlicne, zadnja je najjaca, kao u nekom staro vesternu kauboj gleda svog posrnulog konja (da je imao pistolj vjerovatno bi ga propucao da se ne pati dalje ;D )
@robi - nece od toga bit nista, temperatura je ok i mozda padne koji prolazni pljusak tek toliko da digne prasinu, a ak nas i iznenadi odem do mene na toplu cokoladu i kakao :toothy3:
@pralas - jesi pokretan?
pralas:
--- Citat: balicdim - 14 Travanj, 2013, 20:44:40 ---@Domba - slike su odlicne, zadnja je najjaca, kao u nekom staro vesternu kauboj gleda svog posrnulog konja (da je imao pistolj vjerovatno bi ga propucao da se ne pati dalje ;D )
@robi - nece od toga bit nista, temperatura je ok i mozda padne koji prolazni pljusak tek toliko da digne prasinu, a ak nas i iznenadi odem do mene na toplu cokoladu i kakao :toothy3:
@pralas - jesi pokretan?
--- Kraj citata ---
jesam na štakama,a i to jedva :laughing7:
ma kakvi pokretan šefe,ošli mi skoro svi ligamenti gležnja,ukratko necu stati na nogu jos sigurno 2 tjedna a poslije toga rehabilitacija :redface:
igor.sb:
traži se mopedalo za vikend (ak bas mora biti gilera, nemam ništ protiv runnera ili nexusa)
prednost osobe s invaliditetom i šećeraši (ovi koji se boje kiše)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju