Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Otvaranje skuter sezone 2013 - Osijek!

<< < (36/37) > >>

pralas:
 :toothy12:

_r0bi_:

--- Citat: balicdim - 14 Travanj, 2013, 20:44:40 ---
@robi - nece od toga bit nista, temperatura je ok i mozda padne koji prolazni pljusak tek toliko da digne prasinu, a ak nas i iznenadi odem do mene na toplu cokoladu i kakao  :toothy3:

--- Kraj citata ---

hmmm nek bude kak ti kazes  :icon_thumright: al u sub se vidimo 100% el?

Igolinaaaaaa fekta prevoz aaaaa  :icon_scratch:  ;D

Strvinoooo aaah ti dvokotaci  :hmh: nabavim ti ja jednu milfaru da ti sisama izlijeci ligamente  :laughing7:  :glasses9:

balicdim:

--- Citat: _r0bi_ - 16 Travanj, 2013, 22:25:13 ---
--- Citat: balicdim - 14 Travanj, 2013, 20:44:40 ---
@robi - nece od toga bit nista, temperatura je ok i mozda padne koji prolazni pljusak tek toliko da digne prasinu, a ak nas i iznenadi odem do mene na toplu cokoladu i kakao  :toothy3:

--- Kraj citata ---

hmmm nek bude kak ti kazes  :icon_thumright: al u sub se vidimo 100% el?

Igolinaaaaaa fekta prevoz aaaaa  :icon_scratch:  ;D

Strvinoooo aaah ti dvokotaci  :hmh: nabavim ti ja jednu milfaru da ti sisama izlijeci ligamente  :laughing7:  :glasses9:

--- Kraj citata ---

prvo na selo betonaža
drugo šetnja sa malim (ako bude dobar do piste da vidi gdje će tata jednog dana potrošit pare koje se skupljaju za njegovo školovanje  :laughing7: )
treće nadam se da da

igore - izuvač je na bubnju, odi do pralasa i "posudi" izuvača dok traje zabava i zaboravi mu vratit  :toothy3: prijepis će se riješit, danas nije teško naći nečiji oib ili jmbg za javnog bilježnika  :toothy12:

Domba:
Evo i ostatak fotki.

Obnovljen i album na fejsbuku, pa ako tko hoce moze i tamo pogledati :)

Evo spreman za utrku u ned :)

animatrix:
denijeve su mi najbolje, toliko nisko je isao da je morao trcat za motorom  :laughing7:
a i ja sam se za prvi put dosta naginjao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju