Općenito > Generalno o skuterima

par njuberskih pitanja oko odrzavanja

<< < (3/5) > >>

Mr J:

--- Citat: Downtown - 02 Srpanj, 2008, 00:13:56 ---evo imam i ja par pitanja

1. je li preporucljivo kod cvaje kociti s motorom ili ne, jer sam negdje cuo/procitao da onda nema podmazivanja, to mi ima logike kod premixa ali ne znam kako je kod mjesalice
2. koliko je preporucljivo preci u komadu s AC masinom pod ful gasom po ovim vrucinama ja sam jucer napravio i preko 50km
3. koliko se tolerira odstupanje kod redovnih servisa a da se ne izgubi garancija

--- Kraj citata ---

1) znas i sam da se cvajo podmazuje sa smjesom koja mu takodjer sluzi i za izgaranje, daleko je pogodniji premix od mjesalice... Sada koliko je preporucljivo kociti motorom nebih ti bas znao odgovoriti, neka logika govori da nije preporucljivo jer ga usporava kompresija i prijenosni omjer a koliko njemu treba da se sa 9000rpm spusti na 2000rpm a pri tom dobije minimalno goriva, to ti nebih znao reci...

2) to sigurno nije preporucljivo... Obicno se na duze relacije vozi sa 80% snage! full gas dosta kratko...

3) ovisi o servisu, vjerojatno max 1000km

zac183:

--- Citat: igor.sb - 02 Srpanj, 2008, 01:03:42 ---
--- Citat: zac183 - 02 Srpanj, 2008, 00:50:28 ---UZMI Malossi rolice 4,5 grama tražiš za ditecha 65kn su ti i nečeš imat rupe, ta težina je več isprobana na vlastitoj koži i funkcionira!!! :toothy9:

--- Kraj citata ---

sta da na serijalu stavi 3g lakse rolice??

nema on zx kao ti

--- Kraj citata ---

Ak ne proba neče ni znati.... :toothy9:
pa daaaaaaaaaaaaa...samo nek stavi vidjet češ!!!!!

Downtown:

--- Citat: Mr J - 02 Srpanj, 2008, 09:34:03 ---
1) znas i sam da se cvajo podmazuje sa smjesom koja mu takodjer sluzi i za izgaranje, daleko je pogodniji premix od mjesalice... Sada koliko je preporucljivo kociti motorom nebih ti bas znao odgovoriti, neka logika govori da nije preporucljivo jer ga usporava kompresija i prijenosni omjer a koliko njemu treba da se sa 9000rpm spusti na 2000rpm a pri tom dobije minimalno goriva, to ti nebih znao reci...

2) to sigurno nije preporucljivo... Obicno se na duze relacije vozi sa 80% snage! full gas dosta kratko...

3) ovisi o servisu, vjerojatno max 1000km

--- Kraj citata ---

10q

acmen:
Nego sad jos jedno pitanje; kako mi danas istice rega a ja naravno bez blokade jelte :2palcagor. I sad obisao sve moguce STP ovje u KA i okolici i nema sanse da se sa ikime dogovorim, jednostavno ljudi ne zele riskirati. Kazu da imaju sad cesce kontrole i da im komp tocno pokaze ako ima kakvih malverzacija.. Cak mi je i jedan covjek (koji mi je bio štela) bespomocan u pitanju toga (a cak je i neka faca tamo u STP-u).

Skuter mi je sad u servisu na ugradnji mehanicke blokade. I pitam ja tamo frajera da jel postoje kakva gotova rjesenja (kakvo daljensko, na prekidac, ono bilo sta) po pitanju blokade na sta mi on odgovara da za ajnšprice mogu ici samo i iskljucivo mehanicke blokade sto mi jos potkrijepi nekim tehnickim cinjenicama i sta ti ja znam. Meni ta prica nikako ne drzi vodu (no eto sta ja znam) zato opet pitam ovdje jel to stvarno moguce??

Sukladno time gledam u Mislava (www.c-mod.hr) ovaj set alarm + daljinsko paljenje (na akciji) pa me zanima dal' bi se tako moglo nesto iskemijati po pitanju blokade?? Jel' taj set uopce moguce onda ugraditi na ajnšpric (dakle daljinsko paljenje)?? Koliko (i btw tko) bi mi netko uzeo za ugradnju toga i za koliko je vremenski to otprilike gotovo (ugradnja)??

Evo sorite na poduzem postu, toliko pitanja, tako malo vremena....

Bokygs:
Pa ima el.blokada za el.ubrizgavanje-ajnšpric
http://www.limitron.inferno.hr/?page_id=4&language=hr

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju