Općenito > Trgovine
Tokar...ko bi mogo ???
andy:
--- Citat: robert - 11 Srpanj, 2008, 20:14:29 ---da si napisao u profilu gdje živiš a ne samo "u blizini" možda bi ti netko mogao dati savjet gdje možeš pogledati ili pitati!
--- Kraj citata ---
evo kolega ;D
robert:
mislio sam da si bliže ali na žalost nisi kako si bio napisao! ;D
evo ti broj jednog servisa tu blizu zagreba jer ja nemam vremena za ići gledati dali imaju rabljenih bolcni za taj multivar!
servis se zove musil i imaju hrpu rabljenih djelova koje nekada i prodaju ili čak i poklone!
01-6222416
sad neznam dali je bolcna u običnom variomatu ista kao i na multivaru ali bi vrjedilo probati!
andy:
--- Citat: robert - 11 Srpanj, 2008, 20:29:04 ---mislio sam da si bliže ali na žalost nisi kako si bio napisao! ;D
evo ti broj jednog servisa tu blizu zagreba jer ja nemam vremena za ići gledati dali imaju rabljenih bolcni za taj multivar!
servis se zove musil i imaju hrpu rabljenih djelova koje nekada i prodaju ili čak i poklone!
01-6222416
sad neznam dali je bolcna u običnom variomatu ista kao i na multivaru ali bi vrjedilo probati!
--- Kraj citata ---
hvala... :headbang:
ali da je obična ista ko i ova za multivar onda mi nebi ni trebala, imam ja serijsku, al nije isto...
jer s novim multivarom ide i nova bolcna, pa i nebi reko da je isto... :icon_thumright:
kako radi taj servis i kad mogu zvati, vjerojatno tek u pon jel tak :(
robert:
neznam probaj sutra nazvati! ako imaš serijsku onda ju probaj i vidi dali odgovara!
andy:
--- Citat: robert - 11 Srpanj, 2008, 20:41:03 ---neznam probaj sutra nazvati! ako imaš serijsku onda ju probaj i vidi dali odgovara!
--- Kraj citata ---
heh znao sam serijska nepaše naravno...
evo danas zovem cijelo jutro i nejavljaju se...
a znači taj moto musil je u gorici... :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju