Općenito > Trgovine
Tokar...ko bi mogo ???
andy:
ak sam fulo podforum slobodno premjestite..
ovako..
pošto sam naručio multivar od aeroxtuninga bez bolcne(il kak se već kaže) on nije mogo nigdje iztokarit, a ja ovdje kod sebe neznam za baš nikakvog tokara.. otprilike živim blizu bj...
pa jel ima ko da bi mi iztokario, netko ovdje s foruma ili da preporuči mi nekog meni u blizini... ak je netko s foruma ja mu dam dimenzije i on mi pošalje bolcnu poštom, ak nije problem :icon_thumright:
:notworthy:
hac:
muka je takav čelik tokarit i koštalo bi te previše,traži polovni po oglasniku,ak trebaš za mina na PM me cimni,imam ja jednu polini bolcnu
andy:
--- Citat: hac - 01 Srpanj, 2008, 16:25:41 ---muka je takav čelik tokarit i koštalo bi te previše,traži polovni po oglasniku,ak trebaš za mina na PM me cimni,imam ja jednu polini bolcnu
--- Kraj citata ---
e kolega mi sve dogovorio i lik bi od čelika vjerojatno tokario, samo još će mi javit cijenu pa ću onda vidjeti šta dalje, ak će bit puno para javim ti se :icon_thumright:
nego aj kad već imaš tu bolcnu daj mi dimenzije, jer imam ja doma, al nisam siguran sto posto jesu li točne pa da usporedim.. :notworthy:
hac:
negdje mi je u radioni,nemam ti ja sad vremena to zbog dimenzija tražit
andy:
--- Citat: hac - 02 Srpanj, 2008, 14:16:17 ---negdje mi je u radioni,nemam ti ja sad vremena to zbog dimenzija tražit
--- Kraj citata ---
a jel možeš nekad naveće pogledat pa mi reć, nije hitno danas da bude, al ovaj tjedan bar..aj plzz :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju