Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup za Generic XoR

<< < (10/11) > >>

roby44:

--- Citat: Fare - 02 Srpanj, 2008, 23:40:24 ---
--- Citat: roby44 - 02 Srpanj, 2008, 21:10:03 ---evo moj setup na xor-u.
malossi gus
malossi vario
dellorto 17.5
ZX

krajnja 90 po GPSu, ide kao bilo koji minarelli s istim setupom.
i ja sam mislio stavit minarelli masinu ali sam odustao i slozio ovaj setup jer nema smisla utuc tolko para u skuter, na kraju sam ipak zadovoljan dobivenim jer suter ide, zainat svima koji su govorili da bacim u smece!

--- Kraj citata ---

Sorry ali po satu 90 s tim setupom OK, ali po GPS-u nema sanse!!!! Prelistaj malo forum i pogledaj sta je HAC morao napraviti od svog Trekkera da bi dobio 107 po GPS-u pa onda pricaj kako tvoj sa gusom i zx-om ide 90. Sorry ali ne moze!!!

--- Kraj citata ---

inace to je realna brzina za ovaj setup, onaj ko s ovim setupom nema tu brzinu ima lose postelan skuter i gotovo.
znam sta je HAC radio...
+/- 2-3km, mjereno je autom.
ali poanta ovoga uopce nije brzina nego razno razna trkeljanja onih koji nikad nisu slagali taj skuter nego imaju pametne izjave tipa kupi piagio i sl. za koje vec imas bezbroj gotovih setupa pa sve to samp popikas na skuter i ide.

ovo nije taj slucaj, to je kopija minarellija i treba malo improviziranja i kemijanja al da se slozit.

ichko:
Hvala vam puno ljudi,kad se odlucim za rabotu javljam vam se da mi pomognete oko kupovine djelova...

pitaNS:
ajd da se nadovežem na priču s obzirom da se radi o Stage6 setupu, mislim na cilindar i spuh! Juče ja u gradu a neki aerox zuuuu ispred mene i ja po gasu i stignem ga, pitam za setup i kaže mi da ima taj....

i mi tu malo se zezali jedan pored drugog i po ubrzanju nije ništa spektakularan u odnosu na moj sa stock cilindrom, samo sa aupuhom....Ne znam, možda mu je raštelovan scoot, jer nešto jako slabo ide... :dontknow:

ichko:
Sto mislite o ovom setupu

stage 6 70ccm alu
stage 6 pro replica auspuh
malossi multiva
karb 19
radilica TNT
delta i wingbell
kais 800/17 umjesto 788/17
primar i sekundar

Oce li ovo bit ok,mislim jel dobar ovaj spuh za ovaj kit,mislim isto su stagee 6 pa sam ih zato spojio

Rece kureee dea je ovaj kit sa 1 karikom i trazi auspuh za visoke obrtaje tako nesto,pa mislim da je ovaj spuh ok,a sad me interesuje kakvog je kvaliteta ovaj kit,kolko moze trajat i to,znam da je alu pogodniji za razradjivanje i zagrijavanje ejr toga bukvalno i nema...aj da cujem misljenja i predloge...

Evo opet da napisem masina je kopija minarelija,znaci cpi/keeway/generic/luna....

Crazy Kuree:
savršeno bi radio sa nardom ili shotom a taj radi na oko 10500 što i nisu neki obrtaji

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju