Tehnički kutak > Tuning skutera
Setup za Generic XoR
ichko:
A to je valjda kopija minarelija,znaci isto sto i CPI,Keeway,sad ako je to cisti minareli onda je i ovo,znam da npr auspuh pase sa bilo kog minarelija...
E sad za primar i sekundar,ako bih stavlajo deltu i wingbell dali bih morao oboje da stavim,i koje su cijene delte,wingbella,primara sekundara i lezaja za njih...
I sta se podrazumjeva za MHR replicu pod ono "mazit i pazit"
charnel:
ma nije to minareli masina.
evo ti pa malo procitaj..
http://forum.svijetskutera.com/index.php?topic=30737.0
Crazy Kuree:
ako je kopija minarelli onda si j#bo ježa :icon_biggrin: ne paše kit od minarelli jer bolcna 12 na radilici a i svi ostali djelovi nemaju kvalitetu kao ni radilica tak da bi trebo sve izmjenjat i zvono i kvačilo radilicu i još za te djelove se trebaš patit i tražit jer su problem za nabavit jedino kod tih kopija paše auspuh, prirubnica, karburator sa minarelija
charnel:
lik je sve lipo napisa u linku kojeg sam stavio, mislim da ce mu sve bit jasno.
ichko:
Moram se prvo registrovati pa cui vidjeti,tebi hvala u svakom slucaju...
A gledao sam i multivar,i dosta djelova za njga...cvele sa foruma ima na keewayu stage 6 70ccm kit...znaci nista se od minarelija ne moze iskoristiti,onda jedino da se zadovoljim karbom,auspuhom,multivarom i jos nekim sitnicama,da se bacim na styling,a posle trazim neku aerox ili tako nesto za sredjivanje jel...al isto nek ostane tema da vidim kakve bi mogao predloge za tuning za ovaj motor mogao dobiti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju