I ja ćim vidim KR tablice bežim od tog,vecina s KR očito nikad nije polagala vozacki regularno,barem na vozacima s kojima sam imao nekih problema,il vidio
Daj prosim te ne lupetaj gluposti! Kakve veze vozačka ima sa KR tablicom i parkigom, kaj se drogiraš?
Ma nemam ja niš tam u Vukelićevoj osim referade ili usmenog ispita...tak da sam ja tam kratko, 1h mi je dovoljno, al prvi put sam imal komisiju pa nisam mogel produžit prek moba, i eto ti kazne( kako oni vele dnevne karte)
A ak parkiram na Borongaju, valjda mislimo na isti Borongaj
, jer taj di ja parkiram je dobrih 4-5 stanica BUSom, jer tramvaj ne vozi tam za Vukomerec...tak da ak parkiram na Borongaju koji sam k dolazil autom u Zg kad moram opet od Borongaja putovat u Vukelićevu 20min...ak me razmeš.
Da i te gluposti oko karata, da i koristim javni prijevoz i vlak do ZG više me izađe nek auto... naravno ak kupim karte (al ne ko svaki pošten građanin nek za stvarno
)
Jedva ćekam da dođe lijepo vrijeme pa da položim do kraja za A, pa nek se hebu ti iz zagreb parkinga...
Veliš alfa tam rade samo hrvati, pravi zagrepčani...zato i ja dobivam stalno kazne...