Općenito > Propisi

Smijem li voziti s uvjerenjem da sam polozio?

<< < (5/6) > >>

Faba:
Ne vidis da sam napisao da frendu INSTRUKTOR TVRDI DA SMIJE VOZIT S UVJERENJEM??????
Glupo pitanje ne postoji,posebno kad se radi o provjeri informacije dane od osobe koja bi trebala bit upoucena u to. Postoji jedino glupi odgovori,kao tvoji. Jel vidis da sam u naslovu pitao jel se smije. Znas odgovor-pomozi,ne znas-zaobidi temu. Pitanje je jel se smije,a to sta ti smatras bahacenjem me boli tuki ;)

mario22:
tako je bio pametan i moj kolega pa dobio kaznu jer nema dozvolu to uvjerenje nije uvedeno u policiju i oni nemaju dokaza da si ti polozio i dobio kaznu iso se zalit na sud i nest mu malo smanjili  :toothy12: :toothy12:

Brnelic:

--- Citat: Faba - 26 Veljača, 2013, 20:21:38 ---Glupo pitanje ne postoji, postoji jedino glupi odgovori.

--- Kraj citata ---
Baš sam to mislio  :icon_thumright:

zvonkec_92:
u pravilu nesmijes vozit sa tim, eventualno bas taj dan kad bus vadio vozacku, od doma do mupa i to je 1% vjerovatnost da ce te neko zaustavit....

mario22:
a ja neznam sta je tu toliki problem ja kad sam polozio otiso sam direkt iz auto skole u mup predo tam platio takse za pol sata vozacka kod mene  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju