Općenito > Propisi

Zaustavila me policija

<< < (2/10) > >>

mario22:

--- Citat: MarinM - 24 Veljača, 2013, 12:49:51 ---Moras rec iskljucivo da ti ga nije dala,da si ga ukro bez njenog znanja i ostalo, da ti nikad nedaje da se vozis i ostalo. Koliko imas godina?

--- Kraj citata ---
ako kaze  da ga je ukro ogovarat ce i za krađu.
Ako ti je prvi put najvjerojatnije ti budu dali pismenu opomenu tak sam i ja dobio.Đabe ti se bunit i lagat reci im istinu i gotovo prije ce ti oprostit neg da im prodajes price

neos 123:

Nije.
2000kn je kazna ak vozis kategoriju za koju nemas dozvolu.
5000-15000kn je ako uopce nemas dozvolu
Sent from my HTC One X

[/quote]
potpis....nece odgovarat za kradu moze rec da ga je rijetko smi po dvoru vozit kad bi ga oprao a da ga je dsad uzo...ako kaze da mu ga je mater dala njoj mogu uzest vozacku i njoj sljedi kazna....posto ti je prvi put pretpostavljamda si maloljn samo rrci da se kajes da neces ponovit da ce polagat i toe to dobit cres opomenu i gotovo

jure vd:

--- Citat: 3alfa3 - 24 Veljača, 2013, 13:57:35 ---
--- Citat: jure vd - 24 Veljača, 2013, 13:54:56 ---5000kn je kazna za vožnju bez odgovarajuće kategorije

--- Kraj citata ---

Nije.
2000kn je kazna ak vozis kategoriju za koju nemas dozvolu.
5000-15000kn je ako uopce nemas dozvolu
Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---
  poštar sam i frendu sam neki dan donio kaznu 5 tis.kuna.. uhvatilo ga na motoru bez A kategorije a ima B položeno

Jump33r:
da odgovarat ce za krađu motora koji je prakticki njegov  ::)

mario22:
eto nek kaze na sudu da ga je ukro pa ce mu bit,ako motor nije na njegovom imenu,nije njegovo i da kaze da ga je ukro odgovarat ce a vi kak ocete  :toothy12: tak i ja vozim auto od starog 90 kw a smijem 80 kw iso sam na sud i reko sam sam da sam uzeo auto i stari nist nije dobio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju