Ostalo > Motocikli

motor do 15000 kn

<< < (2/6) > >>

neuromaniac:
Reponja znam da je budžet dosta mali , ali tako je trenutačno ispalo , situacija bi se trebala znatno popraviti do jeseni a motor mi je spas preko ljeta a može se reći i nužda.
Većinu opreme imam (rukavice, jakna, kaciga, čizme) pa to nije problem. Ovo za uniju ću svakako iskorištavati  :laughing7: . Mz i jawe mislim da nema smisla uzimati , definitivno ih je vrijeme
pregazilo.

josip46 , hvala na prijedlozima , pogledat ću pa vidit  :icon_thumright:
i jedan dodatak za ovog gs-s 500 motor je bio u vinkovcima kod nekoliko vlasnika i doslovno je ubijan kod svakoga , osobno sam vidio kako se vozi na zadnjem po parsto metara i slične radnje  :angry7:

3alfa3:
To su skoro iznosi koji su za ozbiljan motor tih godista potrebni da ga se uopce dovede u red. Jako tesko je nac motor spreman za sezonu, a da ne trazi ulaganja.
Razmisli o tome

Sent from my HTC One X

Marino1907:
Neznam dali te ovo zanima ali ja ti imam trenutno motor za 15000Kn bi ga dao jer je već drugi u garaži i nema ulaganja apsolutno nikakvog u njega samo pali i vozi.Na motoru je sve sređeno,ali baš sve šta se tiče mehanike,guma,kočnica,samo te čeka registracija u 4 mjesecu koja je u rangu skutera.Motor ide jako dobro,malo troši,jeftina registracija,idealan za mlade vozače,odličan zvuk.Prodajem ga isključivo i samo zato jer sam kupio drugi motor koji je već u garaži i nema smisla da ovaj stoji u garaži i nitko ga ne vozi.

http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/honda-cb-1-399-cm3-oglas-5311337

Reponja:
Moj savjet ti je da si razmisliš i o kinezima. Ok, nećemo se lagati, nisu iste kvalitete kao brendirani, traže
dodatna dotezanja vijaka i malo češće provjere stanja, ali dosta ih ima sa Hondinim i Suzukijevim mašinama.
Malo gledam po čoperskom forumu, ljudi se ne žale baš na njih. Nisam točno siguran kakva je situacija sa
cestovnim modelima, to bi si malo trebao pogledati. Sa tim budžetom si ne možeš priuštiti brendirani bike
u stanju koje ne zahtjeva ulaganje. Mislim, možda i odguraš sezonu sa njim, ali onda budi spreman nakon
te sezone uložiti koju kintu u njega. Za početak ti može i kinez pasati, kasnije uvijek možeš prodati i kupiti
nešto jače i bolje (pod uvijetom da imaš para).

roc:
Ako gledaš kineze preporučio bi ti neki Zongshen. Moj otac vozi Zongshen-a 125 cruisera već 6 godina i izgleda kao da je sad izašao iz salona (ne zezam se) i napravio je s njim 15k. Što se tiče ulaganja nije uopće zahtjevan, pred sezonu promijeniš ulje i gume nakon nekih 14k (to je možda i malo kasno je su neke kineske gore). Možda nećete vjerovati ali 6godina je originalni kineski akumulator i još uvijek pali i u tih 15k nije trebalo raditi nikakve zahvate na mašini  :toothy10: čak je i sviječica originalna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju