Ostalo > Motocikli
motor do 15000 kn
lukaex1t155:
po meni nije pametno kupovat motor oko 600cc sa tom cifrom...
mislim da ces morat jos pun k ulozit u njega,a za te pare koje ulozis + sta si dao za motor,mozes kupit uredan i odrzavan motor spreman za sezonu
playaa:
http://www.njuskalo.hr/sportski-motori/kawasaki-er5-oglas-6909030 :dontknow:
neuromaniac:
--- Citat: 3alfa3 - 24 Veljača, 2013, 09:49:10 ---To su skoro iznosi koji su za ozbiljan motor tih godista potrebni da ga se uopce dovede u red. Jako tesko je nac motor spreman za sezonu, a da ne trazi ulaganja.
Razmisli o tome
Sent from my HTC One X
--- Kraj citata ---
bitno mi je samo da motor izdrži ovu sezonu , lagano bi ja onda napravio pošteni servis, kupio gume itd
--- Citat: Marino1907 - 24 Veljača, 2013, 10:02:48 ---Neznam dali te ovo zanima ali ja ti imam trenutno motor za 15000Kn bi ga dao jer je već drugi u garaži i nema ulaganja apsolutno nikakvog u njega samo pali i vozi.Na motoru je sve sređeno,ali baš sve šta se tiče mehanike,guma,kočnica,samo te čeka registracija u 4 mjesecu koja je u rangu skutera.Motor ide jako dobro,malo troši,jeftina registracija,idealan za mlade vozače,odličan zvuk.Prodajem ga isključivo i samo zato jer sam kupio drugi motor koji je već u garaži i nema smisla da ovaj stoji u garaži i nitko ga ne vozi.
http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/honda-cb-1-399-cm3-oglas-5311337
--- Kraj citata ---
taman tako nešto bi mi odgovaralo , još ću razgledati pa ćemo vidjeti
--- Citat: Reponja - 24 Veljača, 2013, 10:16:27 ---Moj savjet ti je da si razmisliš i o kinezima. Ok, nećemo se lagati, nisu iste kvalitete kao brendirani, traže
dodatna dotezanja vijaka i malo češće provjere stanja, ali dosta ih ima sa Hondinim i Suzukijevim mašinama.
Malo gledam po čoperskom forumu, ljudi se ne žale baš na njih. Nisam točno siguran kakva je situacija sa
cestovnim modelima, to bi si malo trebao pogledati. Sa tim budžetom si ne možeš priuštiti brendirani bike
u stanju koje ne zahtjeva ulaganje. Mislim, možda i odguraš sezonu sa njim, ali onda budi spreman nakon
te sezone uložiti koju kintu u njega. Za početak ti može i kinez pasati, kasnije uvijek možeš prodati i kupiti
nešto jače i bolje (pod uvijetom da imaš para).
--- Kraj citata ---
kupio sam bio prije par godina novog zongshena 125 u početku mi je motorić bio super , dva cilindra 125 kubika četverotaktni , ima kao nešto malo momenta , i jako malo troši , ali nakon godinu dana (taman je istekla garancija) su počeli problemi sa instalacijom. Trza radi samo jedan cilindar , trokira ko blesav , tako da sam se skroz razočarao u kineze
--- Citat: lukaex1t155 - 24 Veljača, 2013, 13:30:05 ---po meni nije pametno kupovat motor oko 600cc sa tom cifrom...
mislim da ces morat jos pun k ulozit u njega,a za te pare koje ulozis + sta si dao za motor,mozes kupit uredan i odrzavan motor spreman za sezonu
--- Kraj citata ---
u svakom slučaju bi ulagao u njega , pa bi na kraju donekle znao šta imam , jednostavno mi je dosadilo ulaganje u skutere a stalno se vrtim oko iste kubikaže koja mi je postala monotona i dosadna
po vašim prijedlozima vidim da se može "iskopati" nekakav normalan motor koji je donekle održavan samo treba "njušiti"
zwer_1982:
za 15 000 kn nađeš dobru apriliju pegaso. Ima odlična vozna svojstva, upravljivost, ima snage i komfora za duža putovanja. Taj motor ima 2 mane, jedna je da prelazi 500ccm i da je samim time osiguranje skupo. Druga mana su 2 aljkavosti na mašini - brtva glave i spojka kvačila na anlaseru. (popravak i jednog i drugog je max 200eur) Inače nerjetki su primjerci s po preko 100 000km
druga opcija ti je da malo navučeš preko 15 000kn i uspiješ nać kawasaki kle500. Isto tako jako vozan motor, malo lošije kočnice i ovjes neg na pegasu, odlična provjerena mehanika, može se proputovat s njime iako je malo neudobniji od aprilije, pogotovo za guzicu. Mana a ujedno i prednost mu je da je nešto skuplji i da drži cijenu. razliku u cijeni u odnosu na apriliju ako nemaš bonusa kompenziraš ktoz 4 god na osiguranju...
neuromaniac:
idući tjedan bi trebao ići pogledati jednog suzukija , pa ako to otpadne opet idemo u potragu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju