Ostalo > Sportski kutak
Hrvatska - Srbija
Shiltac:
Šta kažete na uzvrat? Može se opet Štimcu posrečit?
Ja mislim da igrom koju su pokazali u zadnje dvije tekme nemogu dobit ni ekipu vatikana!
ivano_007:
Lagano dolazi na naplatu nerad i neznanje u repki. Mislim na to šta su Štimca postavili za izbornika, a najveći trenerski uspjeh mu je ostanak u lizi sa Cibalijom. Smiješno :icon_scratch:
Jedina nam je svjetla točka u Beogradu šta neigra Strinić. Ovako za kladionicu mislim manje golova ili nerješeno (0:0) il tak nešt
ivano_007:
--- Citat: ivano_007 - 05 Rujan, 2013, 22:42:51 ---Lagano dolazi na naplatu nerad i neznanje u repki. Mislim na to šta su Štimca postavili za izbornika, a najveći trenerski uspjeh mu je ostanak u lizi sa Cibalijom. Smiješno :icon_scratch:
Jedina nam je svjetla točka u Beogradu šta neigra Strinić. Ovako za kladionicu mislim manje golova ili nerješeno (0:0) il tak nešt
--- Kraj citata ---
FT 1:1 :prvi:
Kome da se javim za isplatu love? :redface:
Ova repka naša je tragikomedija. Očekuje nas debakl, pitanje je samo kad će se dogodit. Puno prije Brazila! Zapravo nećemo tamo ni otić sa ovakvim nesposobnim trenerom.
Pa nismo igrali protiv Argentine u Argentine pa da nismo nijednom zapucali na branku nego obična Srbija
junior:
sve se vise i vise pribojavam da svjetsko u brazilu bude kao i u JARu , bez nas...
jedini ko bi mogal vodit hrv repku od hrv trenra je robert prosinecki... ostali su goli k**ra* i marionete...
ovakve kretene tipa stimca i bilica, kjunice i takve treba poslat da treniraju klub iz 2., 3. lige da se mogu zvati trenerima, jer su u glavi za nis drugo osim za loptu...
ivano_007:
Evo Tudor i Kljuno su se baš dokazali :laughing7: Sad znaš od čega nam je bia sastavljen "stručni" stožer
Bilić i nije bio toliko loš. S njim smo riskirali i ajmo reć "uspjelo" je, pa smo se onda umislili da svaki bivši vatreni može bit izbornik. I onda je apsurd kad postaviš na mjesto izbornika čovjeka koji je jedino prije toga vodio Cibaliju iz Vinkovaca :nono:
Ma ništa nevalja. Počevši od Strinića, Šimunića preko Dudua koji je od loma noge drugi igrač. Sa njima trojicom je kao da imaš tri manje igrača i onda nemožeš ni očekivat rezultate
Što se tiče Hrvata samo Branko Ivanković i Elvis Scoria vrijede nešto :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju