Tehnički kutak > Garaža

yamaha spy by neos 123

<< < (17/18) > >>

neos 123:
Od prenosa je polini vario unutra zuta centralna crveni federi kuplunga i 5.8g role  za pocetak pa cemo vidit sta treba mijenjat

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

zvonkec92:
e pročito sam cijelu temu al ništa nisam skonto koji je sad na kraju setap? zašto ti je onaj neki igličasti prošuško ( koja marka tog igličastog ) di je šta zaribalo? 

Rox-Rab:
ako na blokove prije farbanja nisi bacio prajmer racunaj da ce ti za 2-3 mjeseca farba nabubrit i odvojit se  :drunken_smilie:

neos 123:
Zvonkec setup trenutni je serijska 50 garnitura ispuh samo prosiren na puni krug i ispoliran lagano
Spuh je ja msn technigas trek ili next r nez ni ja koji je nista nepise na njemu

Vario je polinijev sa 6 rola

Donji iglicasti na radilici je bio otisao i kod magneta

A lijepio je hmmm nez ni ja iskreno koda je se pregrijao ali nema mi to nekog smisla al posto je bia drljav malo moguce da je potega fals zrak i op presiromasna smjesa jer je prirubnica pukla bila

neos 123:
Eo slike ispuha <br /><br />Ljevo trophy desno tvornicka sa prosirenim ispuhom<br /><br /><br />Isao sam ga samo malo prosirit i prilagodit puvalici sta vam se cini?<br /><br />Sent from my GT-I9505 using Tapatalk<br /><br /><br/>

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju