Tehnički kutak > Garaža
yamaha spy by neos 123
neos 123:
dakle kao sto naslov kaze stigla prinova u garazu hehe...stigla je iz trogira u sub...ja i brat se lagano zaputili sa neosom motor nije palio par mjeseci to je sve sto sam znao o njemu ali cijena je bila kikiriki i regovan je do 7 mj ove godine pa se isplatilo pogledat...da ne duljim uspio sam upalit motor i stigli smo do splita...evo par slika( na slikama nema bocne plastike ali u podrumu su mi trebam malo nosace sredit)
kao sto vidite na slikama na motoru ima 10 kila masti i svega...vozio ga je neki dida heheh ( meni bolje )
imam par problema s njim zanimaju me vasi savjeti...karb je na njemu tvornicki neki nez koji....glavna dizna je bila u njemu 93 i punooo je dimio i sve.....stavio sam 78 ali sad ga nikako ustelat i filter zraka cudno stoji ...imali spy kakvu gumu il nesto s cim se spaja airbox na krb ili
dule pacov:
airbox ti mora imat rupu koja je oblozena gumom i komplet cijeli airbox ti se stavlja na frgu i onda se dolje zaserafi na blok.
Ako ti trebaju kakvi dijelovi za spy javi jer imam jednog za dijelove.
neos 123:
--- Citat: dule pacov - 19 Veljača, 2013, 01:17:10 ---airbox ti mora imat rupu koja je oblozena gumom i komplet cijeli airbox ti se stavlja na frgu i onda se dolje zaserafi na blok.
Ako ti trebaju kakvi dijelovi za spy javi jer imam jednog za dijelove.
--- Kraj citata ---
javim se ne brini hehe
neos 123:
malo se radilo
prije
poslije 10-ak minuta kista i ivasola
neos 123:
imam problem...prirubnica je bila popucla cijela pa je promijenjena ....motor ide dobro ioako jos nije ustelan....ttebam promijenit klipic gasa u karbu...skinuo sam spuh ali u njemu je bilo nekakvog taloga hrpu...malo sam uspio istrest ali je jos ostalo zanimam staje to i kako izvadit to...i da motor nekad pr8 startu trza cijeli do cega to moze bit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju