Ostalo > Svijet računala i mobitela
Htc one x VS samsung galaxy s3
3alfa3:
Moj vec par mjeseci radi bez problema. Nema prelijevanja boja, krckanja itd.
Feeling u ruci je odlican - bas je kvalitetno slozen. Mozda zato kaj je skroz zatvoren i nema utora za karticu, poklopca baterije itd.
Iskreno, to me i privuklo htc-u u odnosu na s3. Da ne pricam kak je uletio super povoljno - to je bio dodatni bonus :)
Sent from my HTC One X
strikoo:
Osjećaj u ruci je definitivno jer je unibody design, dakle zatvoreno kućište bez poklopca i sl. kao i gejfon
Nexus 4 ima još bolji osjećaj jer uz unibody ima staklo na pozadini
Još jedan primjer je Htc One S koji ima aluminijsko kućište, također odličan mobitel.
Ti problemi su individualni, ali se događaju zato treba pripaziti kod kupnje. Vrlo vjerojatno bi tu "sporost" sučelja ubio Holo Launcher HD ili Apex, ali nisam imao prilike isprobati.
pajo:
I ja sam nekako naviknuo na htc i uvijek mi je na ruku i izgled izgledao cvrsce nego ostali kojo su doslovce bacali na jeftinu plastiku.nego mi nije jasno radi cega je s3 skuplji kad po karakteristikama su podjednaki,a očekivao bi da je bolji i vidim na ljuskalu da drži cijenu.ili je više komercijalan??
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
strikoo:
Razlika u trgovini je 1000kn. Ničime ne opravdava toliku razliku. Bolje uzeti jeftinije.
pajo:
Mislim da bi bilo glupo mijenjat hox-a sa 32gb za s3 16gb +nešto sitno nadoplate
Oba mob su tako reći nova.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju