Ostalo > Svijet računala i mobitela

Htc one x VS samsung galaxy s3

<< < (3/14) > >>

strikoo:
To bi bilo i više nego glupo. Ajde da se pališ silom na sgs3 pa ključ za ključ, ali još i nadoplatu  :angry7:

pajo:
striko zašto baš nexus 4??ima neki poseban razlog?

animatrix:
najbrzi android mobitel sa najvise novotarija, i losom kamerom :) i ja bih nexa

Guje:
Kada bih birao izmedju ta dva uzeo bih one x, bas iz tog razloga sto je dosta kvalitetnije napravljen. Po mom ukusu je čak i ljepsi...
Da li si mozda razmisljao o one x+?

I usput da vas pitam , za koji dan treba mi stići samsung note II... Da li ću se pokajati sto nisam uzeo s3 ili one x?

danc00:

--- Citat: Guje - 19 Veljača, 2013, 00:40:09 ---Kada bih birao izmedju ta dva uzeo bih one x, bas iz tog razloga sto je dosta kvalitetnije napravljen. Po mom ukusu je čak i ljepsi...
Da li si mozda razmisljao o one x+?

I usput da vas pitam , za koji dan treba mi stići samsung note II... Da li ću se pokajati sto nisam uzeo s3 ili one x?

--- Kraj citata ---

Ako ti ne smeta to kaj ti neće stati u džep, i kad se razgovraš uređaj ti pokriva cijelu glavu pa izgledaš ko freak, kaj postoji veika mogučnost da ti se slomi ekran ak napraviš pritisak na jedan dio...
onda se nećeš pokajat.

Inače uređaj je vrhunski, ali definitivno nije za svaki dan i nije praktičan u smislu mobilnog telefona. Nemam riječi za performanse i ekran, ali po meni mobitel i note II nejde skupa.

Samsung S3 je bolji od HoX-a, to je činjenica. Ono kaj je + za HoX je bolje kučište i manja cijena, dok performanse jesu lošije ali ne nešto kaj bi činilo toliku razliku u cijeni. Meni je S3 jedino odbojan zbog kučišta i cijene, inače bi ga kupil.

Kod HoX-a nemrem shaviti 16Gb memorje a da nemaš utora za microsd, to je takav minus da ovi iz HTC nisu ni svjesni, mob bi bil brutala da ima utor za microsd. I da imaju bolju podršku ne bi ih ubilo! Al zato i je tak jeftin...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju